跳至

首頁

尾頁

大宅

影時有暖風機吹住架, 一d都唔凍, 仲幾熱 tim, 早知我就同埋個女著夏天衫.

如果你地鍾意黑白, 可以齋影黑白都無問題, 講真, 我覺得黑白幾值得影 law, 佢地 d 黑白相係用菲林機影架, 所以佢黑白係貴過彩色, 如果影黑白, 係會有菲林 + cd 比番你架.

大宅

咁你係咪 --- HK$380 + HK$780 彩色
包4R/30張+ 8個造型 +
8"x10" 相片 1 張連UV膜 + 5"x7" 相片 2 張連UV 膜, 係咪咁呢? 另外佢會唔會再送嘢比你ka, 咁買第31張又點計呢? 又駛唔駛同佢bargain嘢ka,因為我好怕間shop會係呢d....

大宅

係丫, 大至係咁, 不過因為我大仔之前搵佢影過, 所以佢無收我 hk$380, 至於大相, 係可以變, e.g. 唔想要 8R, 轉 2張 5R 都 okay, 但 details 就唔 clear, 因為當時顧住 take care 兩個小朋友, 所以曬乜都係我老公搞 jar. 都無乜野 bargain, 佢地收費都好 clear.

原文章由 Bi(2) 於 08-12-21 13:59 發表
咁你係咪 --- HK$380 + HK$780 彩色
包4R/30張+ 8個造型 +
8"x10" 相片 1 張連UV膜 + 5"x7" 相片 2 張連UV 膜, 係咪咁呢? 另外佢會唔會再送嘢比你ka, 咁買第31張又點計呢? 又駛唔駛同佢bargain嘢ka,因為我好怕間sho ...

複式洋房

如果有媽媽會去 face lifestyle icon 同bb影相..可唔可以幫下手話係我介紹..因為影五次有一次..送..唔該哂 !!

首頁

尾頁

跳至