夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

是咁的,C6星期一至五大陸返工,星期六回港,星期一搭車返大陸。上個月有個星期一早上佢送囡返學,留下電話在家並未lock機,好奇心下去睇佢微訊,睇到佢同一個女同事經常出現既對話係,"返到宿舍未","起左身未","使唔使買麵包"之類,未睇晒佢特然返黎,我諗佢知道我睇過佢電話。。。其實早幾年已經見過一次c6電話,影佢剛買的波鞋比依個女同事睇,當時我有問佢點解要影比佢睇,c6話佢都鍾意所以影比佢睇,之後c6電話就轉左password,我都冇再睇佢電話,直至上個月見到之前講嗰D對話。。
我想問下iPhone 係米如果錯幾次password就會鎖機,要打上台先開得返架?因為早兩日見到佢頭4個位既密碼

伯爵府

tung150804 發表於 17-1-22 10:56
是咁的,C6星期一至五大陸返工,星期六回港,星期一搭車返大陸。上個月有個星期一早上佢送囡返學,留下電話 ...

你有冇諗定睇完嘅後果?有嘢,你會點?冇嘢,但比佢知道你check 佢嘅後果又係點?

瑪瑙宮

有無預備最壞打算? 佢个个月都至少廿日响上面, 佢發誓從來無做對你唔住 ge 野, 你又可以點呢? 跟住話你唔信佢佢講乜都無用, 同你做夫妻無意思, 咁離婚喇, 咁你會點?

子爵府

問得「起左身未」都知關係不淺,與其諗電話密碼,自己諗下去留仲實際

珍珠宮

回覆 tung150804 的帖子

樓主你喺呢度問, 得到嘅答案多數會係叫你唔好查, 唔好理, 唔好懷疑. 做好自己本份. 如果唔係你做得唔夠好, 個男人又點會多心? 你頂唔順咪走囉.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

是咁的,C6星期一至五大陸返工,星期六回港,星期一搭車返大陸。上個月有個星期一早上佢送囡返學,留下電話 ...
上大陸長駐嘅男人,我唔會信係小白兔,唔想講太多了。
佢平時對你點?
我覺得最重要係掌握返財政大權先。

珊瑚宮

畀面勳章

worthy 發表於 17-1-22 12:00

樓主你喺呢度問, 得到嘅答案多數會係叫你唔好查, 唔好理, 唔好懷疑. 做好自己本份 ...

妳唔可以以妳經驗去講。
因為妳個 case 同樓主 case 唔同喎。

珊瑚宮

畀面勳章

soso1227 發表於 17-1-22 12:37
上大陸長駐嘅男人,我唔會信係小白兔,唔想講太多了。
佢平時對你點?
我覺得最重要係掌握返財政大權先。

同意。
首先為自己經濟環境著想先,然後先諗下一步。

大宅

好媽媽勳章

你諗左如果知道答案後你會走?留?忍?邊一樣先,如果你地目前關係唔係差的話我唔建議你去睇,佢俾咩答案你你都唔會信,何必呢?

水晶宮

感覺佢同你C6有D嘢,你真係要做好最壞打算啊

大宅

不如直接叫佢俾手機你睇。

子爵府

回覆樓主:

有小朋友嗎?

男爵府

呢d對話,關係唔簡單

男爵府

樓主你喺呢度問, 得到嘅答案多數會係叫你唔好查, 唔好理, 唔好懷疑. 做好自己本份 ...

你個case唔同喎

大宅

係,其實這個月個心係到諗,得兩條路,一係繼續儍當冇野,反正都係一星期見兩日,佢在家時又冇咩特別。一係就攪清楚,但係攪清楚又點呀,離開,但又唔想亞囡响青春期對佢有影響,或者等囡大個D再決定吧!

珠媽    發表於 17-1-23 15:19
sunev    發表於 17-1-23 01:45

子爵府

畀面勳章

返到宿舍未?起身未?洗唔洗買麵包?
唔洗睇都知有野!仲好有野添。。

子爵府

因為你有問題,其他會員才會甘答你,你唔好將自己問題同樓主比,每個人問題不同,解決方法都不同,你自己唔念下,個個會員都唔認識你,點解個個甘一至都系覺得你有問題,你唔覺自己有問題已經系好大問題。

翡翠宮

你個所謂既case 同人地個case完全吾同,你訓醒未

珍珠宮

呢d問題唔係問普通朋友嘅,應該有嘢

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

其實我覺得妳一下直接問佢,攤牌

首頁

尾頁

跳至