親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

3月同老人家去大阪,打算住梅田intercon, 有冇朋友住過,可分享下?酒店離大阪站遠不遠,房間如何?

男爵府

酒店到車站行十分鐘以內,可行地面或穿2個商場。酒店保持一貫intercontinental 的質素,我鍾意佢房內有用capsule的咖啡機,三款口味任飲。聽人講4樓個浴場不錯,但我無去。

大宅

lokjoan 發表於 17-2-8 16:44
酒店到車站行十分鐘以內,可行地面或穿2個商場。酒店保持一貫intercontinental 的質素,我鍾意佢房內有用ca ...

謝謝你。因為同行有老人家,希望車站行去酒店不太遠。如果10分鐘以內,應該冇問題。

另外我見到Hilton 都好近。

男爵府

Queenie1028 發表於 17-2-9 22:25
謝謝你。因為同行有老人家,希望車站行去酒店不太遠。如果10分鐘以內,應該冇問題。

另外我見到Hilton 都 ...

由JR車站經商場去洒店都有瓦遮頭,酒店入口是在商場內,Hilton 是近御堂筋綫,是另外一邊,大家都差唔多

大宅

回覆樓主:

intercon osaka 絶對無得輸,我住過一次之後,每次去大阪都住佢,房又大又靚唔使請,我一次仲 upgrade 左我去两間睡房嘅 suite

Hilton 已經舊,一定係 intercon

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 Queenie1028 的帖子

大宅

Singpiano 發表於 17-2-10 02:03
回覆 Queenie1028 的帖子

謝謝你。酒店房好新好靚。請問你這間是普通房還是行政房?

大宅

Neromagic 發表於 17-2-10 00:19
intercon osaka 絶對無得輸,我住過一次之後,每次去大阪都住佢,房又大又靚唔使請,我一次仲 upgrade 左我 ...

我在網上睇到D相確實是舊。佢的Deluxe room 應該是翻新過,不過就比普通房貴好多

首頁

尾頁

跳至