自由報料

跳至

首頁
12345...38

尾頁

複式洋房

有冇人用過eCosway 的貨品,
可否介紹一吓佢D貨品好唔好用?

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

羊奶洗頭水唔錯,蘆薈潤唇膏都幾好,蘆薈潤膚膏都ok,洗潔精好用(以上只係我用過嘅意見)可以比你參考啦

原文章由 elisa 於 08-12-19 23:41 發表
有冇人用過eCosway 的貨品,
可否介紹一吓佢D貨品好唔好用?

男爵府

家居清潔用品好好用,包括拖地水、洗潔精,洗衣粉 etc.
蘆薈gel、蘆薈潤唇膏都好好用。
瓷晶鍋又好好用,唔係易潔鑊,但係唔痴底又容易清潔。
濾水器好好用,可以慳返唔少煲水煤氣費。
螺旋藻麥皮好好味,我用來當早餐/下午茶食。
我仲用過好多其他,一時諗唔到咁多。

原文章由 ada29 於 08-12-20 00:54 發表
羊奶洗頭水唔錯,蘆薈潤唇膏都幾好,蘆薈潤膚膏都ok,洗潔精好用(以上只係我用過嘅意見)可以比你參考啦

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

請問佢既價錢又如何呢???

原文章由 bbdou 於 08-12-20 10:14 發表
家居清潔用品好好用,包括拖地水、洗潔精,洗衣粉 etc.
蘆薈gel、蘆薈潤唇膏都好好用。
瓷晶鍋又好好用,唔係易潔鑊,但係唔痴底又容易清潔。
濾水器好好用,可以慳返唔少煲水煤氣費。
螺旋藻麥皮好好味,我用來當早餐/下午茶食 ...

男爵府

價錢好平架,同你去超市買的差不多,甚至平過超市添架!我最鍾意佢的環保系列,又環保又好用又平!

原文章由 cc0524 於 08-12-20 10:32 發表
請問佢既價錢又如何呢???

別墅

我鍾意eCosway的衛生巾,
普通的衛生巾更換時總會嗅到少少血腥味,
但eCosway真係無,
而且剛用頭十零分鐘仲涼涼地,
感覺好清新!

大宅

我買咗佢個5公升真空煲, 簡直係勁超值, hk$350.00, 我隔日就用黎整定d粥, 等個囡食咗先返學, 暖好多...比起朝朝食麵包, 人都健康d啦
另外我都買咗佢地好多產品, 不得不推介嘅, 就係月見草油, 每日食一粒, 我食咗兩個星期, 發覺頭皮少咗, 皮膚比以前無咁乾, 而且d手指甲無咁易斷同裂.
用埋佢隻去頭皮洗頭水, 頭皮無以前成塊咁可以抓出黎, 真係好恐怖, 以前都係輕輕掃一掃個頭咋, 好似落雪咁架.....
omega 3 精華油都好好用, 早晚搽一次, 感覺化妝時個妝會好貼.
佢d 眼影都唔錯架...
個人覺得, 佢地d產品唔錯架, 而且價錢又唔貴.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

是否要会員才可買?地址係邊度?

複式洋房

回覆 #7 cherrytso 的文章

你講到佢D產品咁好,你係唔係sales ?

子爵府

原文章由 elisa 於 08-12-21 00:18 發表

其實我都想知佢地d產品係點,,,
但佢地入會方式好似"傳銷"咁,所以都好難分別!
我都上過個網睇過,產品種類好多,但朋友都有介紹叫我買個瀘水(裝浴室花洒頭),話可以過瀘"綠"氣.....我都想知呢個產品詳細資料,因為好似分幾種咁,,,,,

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

我有用個瀘水(裝浴室花洒頭那款),都係想可以過瀘"綠"氣..
我唔係sale,只係用家,只係講下自己用過嘅感覺

原文章由 cameo 於 08-12-21 04:27 發表

其實我都想知佢地d產品係點,,,
但佢地入會方式好似"傳銷"咁,所以都好難分別!
我都上過個網睇過,產品種類好多,但朋友都有介紹叫我買個瀘水(裝浴室花洒頭),話可以過瀘"綠"氣.....我都想知呢個產品詳細資料,因為好似分 ...

男爵府

你唔好咁敏感,呢間公司係要會員至買到野,做會員要有一個現任會員的no.,即類似傳銷咁,個現任會員可以係你識得的朋友,或者係去任何一間店舖用店舖負責人的no.都得,隨你鍾意。

我係香港未有的時候已經入左會,都用左幾年,感覺良好,的確有好多係又平又好用,所以都有好多AmXXy的用家轉左用佢,因此亦有好多係度搵食的sales係度攻擊。

佢D產品係埋真係又平又好用?我自己用過好多,大部份都好好用,當然亦有唔好用的,我地呢度有D網友都有互相報下料,交換下資訊。你可以去呢度睇下傾下:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1420464&extra=&page=1

原文章由 elisa 於 08-12-21 00:18 發表

大宅

妳何以見得我係 sales, 我只係分享我用過嘅嘢, 妳個 topic 咩唔係叫人分享佢d產品架咩, 上黎分享就話我係 sales, 咁妳開個 topic 黎做咩, 妳敏感咗d啦掛.....

我都只不過係入咗佢 hk$60.00 嘅會藉, 只係for自己買嘢用架咋, 見到依個 topic 先入黎8吓架咋, 如果我係 sales, 就自己開個 topic hard sell 啦....

[ 本文章最後由 cherrytso 於 08-12-21 18:11 編輯 ]

複式洋房

事先聲明,我唔係sales。我都有用佢地d產品呀,真係幾好用,我有用濾水器,洗潔精,拖地水.....
最好係唔貴,有d仲平過超市,濾水器同洗潔精勁好用。我想試吓其他清潔劑(洗浴室廚房果d),有無人用過?

大宅

原文章由 mandy1227 於 08-12-21 20:49 發表
事先聲明,我唔係sales。我都有用佢地d產品呀,真係幾好用,我有用濾水器,洗潔精,拖地水.....
最好係唔貴,有d仲平過超市,濾水器同洗潔精勁好用。我想試吓其他清潔劑(洗浴室廚房果d),有無人用過? ...

佢隻薰衣草香味洗地水, 味道好舒服, 而且好乾淨,拖完地成屋都香晒, 好 relax....而且仲殺菌, 拖完地我個囡鍾意唔著拖鞋行, 佢話想隻腳都有香味喎.....

子爵府

原文章由 ada29 於 08-12-21 09:35 發表
我有用個瀘水(裝浴室花洒頭那款),都係想可以過瀘"綠"氣..
我唔係sale,只係用家,只係講下自己用過嘅感覺

hi,ada
我打算買呢個花洒頭呀,但請問幾多錢??因為朋友d單唔見左,我上個網見到但未有見到價錢,and第時再配個"心"幾錢??
thx 唔該晒!!

大宅

我都係最近用60元入咗會,我言式食緊玉米纖維、益醋錠飲肉鹼蘋果汁減肥

男爵府

嘩!最平要比hk$60.00 會藉入會,黎"試"佢d產品?!

[ 本文章最後由 法子 於 08-12-22 01:00 編輯 ]

子爵府

原文章由 法子 於 08-12-22 00:58 發表
嘩!最平要比hk$60.00 會藉入會,黎"試"佢d產品?!

我無記錯的話,我有朋友入左會($60入會o個種),佢話呢60蚊係可以買野時扣番喎,,,,不過我都唔太清楚!!
但想問問現有會員,因我朋友借左佢個證俾我,咁我用佢個證買野時,係咪只係show個證俾佢地睇就ok ???
thx

複式洋房

係呀,淨係比張證佢就得啦。
原文章由 cameo 於 08-12-22 01:22 發表

我無記錯的話,我有朋友入左會($60入會o個種),佢話呢60蚊係可以買野時扣番喎,,,,不過我都唔太清楚!!
但想問問現有會員,因我朋友借左佢個證俾我,咁我用佢個證買野時,係咪只係show個證俾佢地睇就ok ???
thx ...

首頁
12345...38

尾頁

跳至