自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆樓主:

幸福就是最好

子爵府

佢地生活得幸福開心就得啦,
家姐妹妹我接受到,
如果係阿哥細佬就唔太接受到.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢開心咪得囉 送上祝福

伯爵府

佢地咁勇敢走到呢一步, 家人認同支持好緊要, 冇個姪, 多左個妹, 一樣開心啦

大宅

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

她喜歡便對了

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

就算同男人結婚亦未必想生育,所以好小事。只要佢開心就好,人生匆匆幾十年,唔係每個人都找到幸福,所以做家人只好祝福。

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

p_kotone 發表於 17-2-26 20:17
因為妹妹的結婚對象是女性Tom boy...其實佢由大學開始已經拍拖,我們有一對十分開通的父母,我和父母也不反 ...
就算佢係異性戀, 結左婚都唔一定會生bb架啫, 只要佢開心幸福咪得囉

伯爵府

親子王國15週年勳章

如果我妹搵到個真心愛嘅人,不分男女都好
好過同個垃圾一齊

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主:

我個人接受唔到,男男或女女。

祝福你妹妹幸福的。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

明白你的心情

大宅

佢揾到真愛,替佢開心呀!

我都有同志朋友,結咗婚10幾年,中產階層,年年周遊列國,而且睇得出佢地仲好相愛,令人好羨慕㗎

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我有朋友係gay佢地結婚1x年了 佢地仲好恩愛
人最重要係遇到個愛自己 大家相愛既人 總好過搵個唔愛自己傷害自己既人

睇開D

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

難得父母都唔執著, 唯有祝福佢地

你父母一定同你地好close, 好friend

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

+4熱血勳章

佢找到幸福最緊要

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

有你地支持,你妹好幸福!
活在當下,愛得及時

大宅

多年前,我同一位單身嘅男性朋友傾計,傾開話而家結婚擺酒好貴,都係旅行結婚好,慳返D錢

跟住朋友打趣咁話:如果我揀,當然會旅行結婚啦,因為只有外國先准許same-sex marriage嘛,當時我以為佢講笑啫,點知過幾年佢真係同boyfriend在外國結左婚

當我聽到呢個消息時,一開始都有少少shock,不過之後都衷心祝福佢地永遠幸福快樂、白頭到老啦

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

佢開心,幸福便夠了

首頁

尾頁

跳至