親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

食過2次,京站同板橋,其實食物係幾乎一樣,不過板橋無咁多人。2大2小埋單港幣6百幾,我覺得好抵呀。香港食餐pizza都4百,食和民都5百幾,去到任食都係6百幾覺得好抵。不過食開生蠔龍蝦自助餐既可能會失望,因為呢度無的。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

jackie1986 發表於 17-3-15 10:44
咁饗食 魚生刺生片,凍青口,凍熟蝦呢D有無??THX

魚生刺生片,凍熟蝦呢D都有.我老公仲要唔想整污糟手, 1個妹仔剝十隻凍蝦俾佢地3個主子食.

仲有凍熟蜆, 凍熟螺, 凍熟蟹, 生牛肉...... 凍青口就唔記得有無...有時會有鹽焗蠔.

翡翠宮

小笨象 發表於 17-3-20 00:37
上網book是否要先做會員?我登記唔到

唔駛登記,除非你有台灣電話地址。email去book吧。

翡翠宮

101 發表於 17-3-29 23:46
同行小童11歲幾,未到12歲(但頗高大),應該仍算小童價,想問去到佢地係咪要show passport去証明?大家試過 ...

無睇passport,我訂位時寫4個,無寫幾大幾小,到去果陣,我女11歲高大,都收小童價。

翡翠宮

Biggie 發表於 17-4-3 14:50
想請問妳在哪裡訂位?我上網,佢要登記會員,又要填台灣電話,訂唔到啊!
...
唔駛做會員, email去就得.

翡翠宮

Biggie 發表於 17-4-3 15:03
妳可以比email address我嗎?我上網搵唔到
[email protected]

翡翠宮

bigheadis 發表於 17-7-29 21:36
這是各店通用的電郵嗎?是否要寫埋訂邊間分店?thx

通用,所以訂位要揀你去邊間分店

首頁

尾頁

跳至