自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

兩條友仔好多野呀, 每日拆兩件都要拆幾日
THOMAS 比賽車; WINNIE THE POOH 比賽車; 泥膠創意天地; 釣魚機; 瘋狂跳彈床; 快樂小倒蛋; 層層疊; 點滴珠系列; 詞典; 熊仔錢箱; 曲奇餅; 朱古力...
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我就一份都冇, 阿女就有幾份!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

好媽媽勳章

我仔仔就收到姨媽送既大禮一份~~k3鋼琴

而家日日都自動自覺去彈.

子爵府

我就 $800 cash (from 老公), $500 (cash from 公司抽獎)
囡囡就Thomas set & 公主顏色筆 set

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我個囡都收到幾份呀

複式洋房

原文章由 CANDY_SAMSON 於 08-12-27 21:54 發表
兩條友仔好多野呀, 每日拆兩件都要拆幾日
THOMAS 比賽車; WINNIE THE POOH 比賽車; 泥膠創意天地; 釣魚機; 瘋狂跳彈床; 快樂小倒蛋; 層層疊; 點滴珠系列; 詞典; 熊仔錢箱; 曲奇餅; 朱古力... ...

我既聖誕禮物 — agnis b 銀包..fr 老公(最鍾意..收到勁開心)
ck銀包...姑仔送
風筒...老公朋友送

阿囝既禮物 — 單車...(我同老公送)
小型電子琴(大姑送)
音樂椅(姑姑送)
阿伯送既寫字+畫畫東西(呢樣野好特別,
支畫筆濕水就有墨,但d墨唔會沾係任何地方
except果張畫布度..但係畫布既墨汁乾咗之後
畫/寫果樣野就無咗..幾環保..幾得意..仲要保
證阿囝唔可以整污漕其他地方)
500蚊(grandma送)

阿囝好幸福啊...我都好開心呀!!!

首頁

尾頁

跳至