嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB就17個月,呢排晚睌訓醒都爆片,朝朝都要換衫(emoji)前晚可以連背隻丶床單都濕埋。用緊Huggies同 Goon!今日轉白P,希望好D

大宅

MommyPanel勳章

love1119 發表於 17-3-17 21:04
BB就17個月,呢排晚睌訓醒都爆片,朝朝都要換衫(emoji)前晚可以連背隻丶床單都濕埋。用緊Huggies同 Goon ...

我見網上測試話白P吸得唔夠快,用Merries啦,好多私家醫院都用開,仁安都係由Huggies轉Merries

大宅

白P好好用呀,我兩個小朋友用白P都冇試過爆片,而且訓成晚都好乾爽。

大宅

BB就17個月,呢排晚睌訓醒都爆片,朝朝都要換衫(emoji)前晚可以連背隻丶床單都濕埋。用緊Huggies同 Goon ...

係咪要轉size ?我仔都係咁,本身用moony 用左成兩年都無事,晚晚漏,換床單都換到炆,轉了白p,白p褲仔,綠p, huggies褲仔,最後轉了xl goon 就有教好訓。

大宅

認識瑞士牛牛第二回

可以轉白p試下先,我覺得幾好

複式洋房

NATBNATB 發表於 17-3-20 00:45
係咪要轉size ?我仔都係咁,本身用moony 用左成兩年都無事,晚晚漏,換床單都換到炆,轉了白p,白p褲仔,綠p ...

用Goon大碼,加大碼都用過,都係咁,轉左白P,呢幾晚冇爆!

大宅

love1119 發表於 17-3-20 16:29
用Goon大碼,加大碼都用過,都係咁,轉左白P,呢幾晚冇爆!

唔爆就好喇,我已加買左好多片全部用左幾塊,唯有換密啲清左佢

大宅

白Pampers 好好,唔漏pat pat唔紅,我兩個b都係用佢,訓醒一覺都無漏

大宅

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

白P好用呀, 爆片係可能條片唔夠大, 吸唔晒, 換大一個碼應該ok呀。我用綠白P都冇乜爆片情況出現。

複式洋房

我個囡現15個月,由出世到依家都用緊pampers沒有爆個片,pampers的吸力好多,由片頭吸到片尾都唔會漏,而且第二朝都感覺片片好乾爽,樓主試下換大一個碼數,可能唔夠大,所以背脊漏尿,你試下用pampers真係好吸收。

複式洋房

我個囡現15個月,由出世到依家都用緊pampers沒有爆個片,pampers的吸力好多,由片頭吸到片尾都唔會漏,而且第二朝都感覺片片好乾爽,樓主試下換大一個碼數,可能唔夠大,所以背脊漏尿,你試下用pampers真係好吸收。

洋房

我都用過huggies 會爆片,之後試左merries就冇事,之後一直都用緊,goon用過bb好易敏感

禁止訪問

複式洋房

tlwuwu 發表於 17-4-20 00:22
訓前去一次尿尿,用綠p , 白p 都無濕到爆....merries 最好用,係貴同難買d!

早上一醒就換片,訓醒飲完奶去 ...

我仲未同她去廁所尿尿~(emoji)(emoji)

複式洋房

美好大世界2017勳章

我仔仔初生時用過好幾個牌子尿片都爆片(emoji)(emoji)‍♀️次次都攪到背脊連衫都係便便(emoji)後來轉用白P就冇再試過爆片了,就算出街玩或訓成晚都好乾爽,煩惱都少了好多!

首頁

尾頁

跳至