跳至

首頁

尾頁

大宅

我都係全職媽媽.

禁止訪問

大宅

日期 : 2月10日(星期二)
時間 : 下午2時至4時
地點 : 愉景新城 TEA (暫未知地方, 可提議)
報名 :
1) joannelau1 - 1A1B
2) JAMma - 1A1B 女
3) sainet - 1A1B 仔 15個月大

別墅

Meeting Point : G/F Toy House

報名 :
2 ) JAMma - 1A1B女
3) Joey mama & James baby 1A1B

原帖由 JAMmama 於 09-2-5 19:36 發表
我住長沙灣, 所以去荃灣都無乜問題, 你地O.K.地方通知我, thank you!

報名 :

...

男爵府

雖然我都係全職媽媽,又近荃灣,不過2-4個女仲訓緊

原帖由 marjoe 於 09-2-8 22:07 發表

報名 :
3) Joey mama & James baby 1A1B

...

大宅

c啦, 我剛收到我老公的long call, 原定佢明天下午回到香港, 原來佢沒有帶鎖匙, 剛巧是兩點幾回到家, 如果我出來, 工人姐姐接仔放學.....咁佢就摸門釘了!!!

所以, 我明天還是出不到來, 如果下次你們再有gathering, 我再出過來......真不好意思miss咗今次大家相識的機會

原帖由 Sharon886 於 09-2-9 13:40 發表
雖然我都係全職媽媽,又近荃灣,不過2-4個女仲訓緊

大宅

回覆 # 的文章

OK啦,下次再約過啦
http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1
等閒入黎看看, 我都是初初寫

大宅

地點 : 愉景新城 TEA

報名 :
2) sainet - 1A1B 仔 15個月大
http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1

大宅

Sorry, 今天有事不能來, 下次再約過你地, 或者下星期再約過啦

大宅

JOEY, see you on coming tue

原帖由 marjoe 於 09-2-8 22:07 發表

報名 :

...

大宅

昨日個聚會如何呀, 是否再約了下星期二呀

珍珠宮

原帖由 joannelau1 於 09-2-10 01:25 PM 發表
Sorry, 今天有事不能來, 下次再約過你地, 或者下星期再約過啦

唔緊要啦!!!

妳們下次再約出來TEA ,記得預埋我和MICHELLE(B.B)呀!

P.S: Joanne Lau:妳留給我的電話號碼,是否寫錯呢???(電話錄音話:停止服務呀!)
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大家好,我都系全職媽咪啊,我住kwun tong,我都想出黎同大家tea 下,但我依家又陀住一個,唔知當日有無精神出去呢

大宅

我propose大家下次係荃灣gathering呀

日期 : 2月23日(星期一)
時間 : 下午2時30分至4時
地點 : 愉景新城 TEA 或者 地下個playgroup到gathering, 又或者有無荃灣媽咪係有club house呀?

報名 :
1) sainet -1A1B 仔/熙熙/15個月大

大宅

地點 : 愉景新城 TEA 或者 地下個playgroup到gathering, 又或者有無荃灣媽咪係有club house呀?

報名 :
2) joannelau1 - 1A1B 仔 / 耀陽

珍珠宮

報名 :
2) joannelau1 - 1A1B 仔 / 耀陽
3) Fiona - 女/雅媛-Michelle/15個月大
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

大宅

joanne, fiona

如ok, 不過我地交換電話, 下星期可以約埋見面嗎, ok?

原帖由 Fiona0235 於 09-2-12 09:53 發表

報名 :
2) joannelau1 - 1A1B ...

大宅

回覆 # 的文章

ok, already pm to you

別墅

Thanks for arrange.

But my husband will have leave monday and Tue, we will go to Disney land.

James and i will join you next time.

原帖由 sainet 於 09-2-11 15:47 發表
我propose大家下次係荃灣gathering呀

報名 :
1) sainet -1A1B ...

珍珠宮

原帖由 sainet 於 09-2-20 12:12 AM 發表
joanne, fiona

如ok, 不過我地交換電話, 下星期可以約埋見面嗎, ok?

ok!!!

我已pm了妳們喇!

星期一(23-2-09)下午2:30在荃灣偷景新城見!!!

首頁

尾頁

跳至