跳至

首頁

尾頁

大宅

如題, 得閒可以約出來tea下
http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1
等閒入黎看看, 我都是初初寫

大宅

http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1

別墅

ok! where u live?

原帖由 joannelau1 於 09-1-12 17:56 發表

別墅

哈...我都係全職媽媽喎:)

男爵府

醒目開學勳章

大宅

I live in Yuen Long

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

全職媽媽too~日日悶到暈!

民房

我都係全職媽咪 since 9/2008
唔覺悶, 仲好忙tim....

禁止訪問

大宅

有無興趣新年後(2月份找個平日下午)約出來tea下, 見下面呀, 如果地點在荃灣愉景新城有無興趣呀

別墅

OK! i live in tung chung E31 can reach 愉景新城. let find 2 more mummies. i can print some kid songs and sing with babies together!

wear chinese clothes for photo taking?

2/5 i will go to disneyland. out of this date i m fine.

james's mummy

原帖由 joannelau1 於 09-1-17 22:55 發表
有無興趣新年後(2月份找個平日下午)約出來tea下, 見下面呀, 如果地點在荃灣愉景新城有無興趣呀

大宅

我都可以, 愉景新城岩晒我, 預埋我一份呀

侯爵府

好媽媽勳章

我都係全職媽咪~

住大圍傢~
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

珍珠宮

原帖由 joannelau1 於 09-1-17 10:55 PM 發表

hi,各位全職媽咪,妳們好!
我都係全職媽咪,I Lived in Tung Chung.
可否預埋我和雅媛-Michelle(B.B)呀???

祝大家媽咪和小朋友們: 牛年行好運、萬事如意、身體健康、(小朋友/進修中的朋友)學業進步!!!

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

別墅

fiona mama

where u live? are u live in caribbean? we can take E31 together

let me suggest date of 2/9, 2/10 2-4pm

i went discovery park today, out of the toy hse area, no space for babies and we chat, pls comment.

g
原帖由 Fiona0235 於 09-1-27 09:24 發表

hi,各位全職媽咪,妳們好!
我都係全職媽咪,I Lived in Tung Chung.
可否預埋我和雅媛-Michelle(B.B)呀???

祝大家媽咪和小朋友們: 牛年行好運、萬事如意、身體健康、(小朋友/進修中的朋友)學業進步!!!

...

大宅

畀面勳章

好呀~預埋我一份, 幾時呀?

大宅

我都係全職媽咪來! 我都想出來, 你們可以預埋我一份嗎? 我其實已經有三個小朋友, 細女就係11/07, 本來我有信心揍佢ga, 點知因為太顧住兩個哥哥的關係,發覺有好多嘢睇漏了個女.....現在阿女還未懂行.....我又未知佢報n班情況, 所以, 我都係要的起心肝.....要和你們交流多一點.....我怕佢因為我這個懶媽媽而誤咗佢 要向你們多多學習先得

原帖由 carton514 於 09-2-4 23:50 發表
好呀~預埋我一份, 幾時呀?

大宅

好開心呀, 原來好多全識媽咪的, 不如就定個時間啦
日期 : 2月10日(星期二)
時間 : 下午2時至4時
地點 : 愉景新城 TEA (暫未知地方, 可提議)

報名 :
1) joannelau1 - 1A1B

大宅

我住長沙灣, 所以去荃灣都無乜問題, 你地O.K.地方通知我, thank you!

報名 :
1) joannelau1 - 1A1B
2 ) JAMma - 1A1B女

原帖由 joannelau1 於 09-2-5 18:01 發表
好開心呀, 原來好多全識媽咪的, 不如就定個時間啦

報名 :
1) joannelau1 - 1A1B ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至