自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大少拉 發表於 17-3-24 15:28
其實有咩咁好笑? 仲要笑死。。。
每個人睇法唔同啫, 我覺得好笑有乜問題?
初初出pokemon時, 佰幾二佰人喺公園狂奔追寵時, d人又喺度狂鬧, 咁而家我唔鬧, 我只係覺得好好笑咋喎, 得罪你

公爵府

畀面勳章

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

大叔大嬸就係迷上呢種一齊撲去捉嘅氣氛啫

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cindy618 發表於 17-3-24 15:39
大叔大嬸就係迷上呢種一齊撲去捉嘅氣氛啫

我係佩服佢地跑得郁啫, 因為目測有d年紀真係ok大的.....
成班衝住過馬路.....好牙煙

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

uhtcl2006 發表於 17-3-24 15:25
背背龍出沒唔一定近海呀
上網睇左地圖先去捉會易好多~

可以俾個地圖網址我嗎?

男爵府

uhtcl2006 發表於 17-3-24 14:51
頭先同仔出街食飯, 食完飯行返屋企, 上網查地圖見到附近有背背龍出現, 反正重有20分鐘時間, 又係我地返屋企 ...

想知你用邊個網,謝謝

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

uhtcl2006 發表於 17-3-24 15:41
我係佩服佢地跑得郁啫, 因為目測有d年紀真係ok大的.....
成班衝住過馬路.....好牙煙

我都發覺d大叔超級迷呢個遊戲

水晶宮

丫雅 發表於 17-3-24 15:42
可以俾個地圖網址我嗎?
比左你啦

水晶宮

cindy618 發表於 17-3-24 15:45
我都發覺d大叔超級迷呢個遊戲

我以為佢地淨係賭馬,聽收音機,聽舊歌架咋, 所以見到原來有大叔玩, 覺得好搞笑~

珍珠宮

好媽媽勳章

uhtcl2006 發表於 17-3-24 15:22
我都可以幾肯定唔係因為夠鐘問題, 因為由我身處既位置, 步行去背背龍出沒位置, 大概約10分鐘內, 而當時地圖 ...
因為地圖的時間唔一定準確, 有時係會錯的. 所以好多人都會追.
愛因斯坦:「每人都是天才。但如果你用『爬樹能力』來斷定一條魚有多少才幹,牠整個人生都會相信自己是愚蠢不堪。」

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

uhtcl2006 發表於 17-3-24 14:51
頭先同仔出街食飯, 食完飯行返屋企, 上網查地圖見到附近有背背龍出現, 反正重有20分鐘時間, 又係我地返屋企 ...

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

uhtcl2006 發表於 17-3-24 15:47
比左你啦

已收到,感謝你

uhtcl2006    發表於 17-3-24 16:00

男爵府

子爵府

H_A 發表於 17-3-24 15:27
我呢兩日見好多菊石獸同小海獅,都唔錯啦。

我隻海獅到而家仲未夠candy evolve

水晶宮

tiffpman 發表於 17-3-24 16:12
捉精靈時記得先掉菠蘿, 成功捉到會比双倍糖你架, 變相可以快d儲夠糖進化, 如果掉香蕉成功捉到精靈就會有5粒糖 (比用菠蘿少一粒糖), 加油,好快可以進化到的~

子爵府

uhtcl2006 發表於 17-3-24 16:18
捉精靈時記得先掉菠蘿, 成功捉到會比双倍糖你架, 變相可以快d儲夠糖進化, 如果掉香蕉成功捉到精靈就會有5粒 ...

香蕉都有? 等我仲扔晒啲蕉

水晶宮

tiffpman 發表於 17-3-24 16:24
香蕉都有? 等我仲扔晒啲蕉
香蕉都有架.....
試過有次我捉精靈, 掉左菠蘿, 但收唔到隻精靈, 結果總共掉左3個菠蘿去捉先捉到, 但竟然比左10粒糖我......
我估, 掉菠蘿可能有一定機率會比唔止double糖的, 但呢個機率應該十分之微~

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

tiffpman 發表於 17-3-24 16:12
我都係剛剛先進化到隻菊石獸咋。

子爵府

uhtcl2006 發表於 17-3-24 16:27
香蕉都有架.....
試過有次我捉精靈, 掉左菠蘿, 但收唔到隻精靈, 結果總共掉左3個菠蘿去捉先捉到, 但竟然比 ...

多謝你啲資訊(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)呢排我要勤力啲先得

uhtcl2006    發表於 17-3-24 16:31

子爵府

H_A 發表於 17-3-24 16:28
我都係剛剛先進化到隻菊石獸咋。

我仲有隻千年蟲(其實我唔知佢叫咩名)(emoji),而家好努力行緊,仲欠13 粒糖(emoji)

首頁

尾頁

跳至