自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章

霜霜 發表於 17-4-9 20:10
我好驚呀,第一次俾人鬧,咁你原唔原諒我呀?
...
我求你放過我啦 ~ 我唔想成為大力2號呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

霜霜 發表於 17-4-9 20:06
我點強悍?我只系一個殘障人仕啫,原諒我啦 :crying ...

你搬呢D出黎代表乜? 要我同情你嗎?

其實你都係想講D野出黎等人覺得我蝦你,

但我係對事不對人呀, 仲有, 我無資格原諒你, 所以唔洗講D咁嘅野,

眼有事, 為眼睛好, 就唔好對咁多電腦, 上咁多唔同討論區, 早D休息啦, 成日夜mama都見到你

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

食物中毒 發表於 17-4-9 20:12
收乜嘢?你頭先明明話網上大把,又話我判官,你唔係好理直氣壯咩?

系我講錯嘢,sorry

禁止訪問

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

食物中毒 發表於 17-4-9 20:12
收乜嘢?你頭先明明話網上大把,又話我判官,你唔係好理直氣壯咩?

不過,我真系 google 揾嫁咋!

用戶要求終止服務

糖果園 發表於 17-4-9 20:13
我求你放過我啦 ~ 我唔想成為大力2號呀

關大力咩事?

用戶要求終止服務

食物中毒 發表於 17-4-9 20:15
你係真心認錯你同樓主講!仲話自己資心會員,竟然支持網絡欺凌,學下個醜字點寫
...

佢會明嫁啦!

用戶要求終止服務

MsBusy 發表於 17-4-9 20:13
你搬呢D出黎代表乜? 要我同情你嗎?

其實你都係想講D野出黎等人覺得我蝦你,

哦!

MsBusy    發表於 17-4-9 20:33

男爵府

Nancy20090615 發表於 17-4-9 18:20
咁網騙你都幾高危, 你小心 D . 唔好人地話好掛住你呀, 好鈡意你呀, 你就双手奉上 $$ 比人.

我有 d 同 ...

/__\ 點都係無姻緣。。。。我隨時往後10年,20年都在忍受求偶之苦,陰公,無姻緣咪算囉~偏偏整d求偶之苦俾我嘆

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

蚊毛 發表於 17-4-9 21:37

/__ 點都係無姻緣。。。。我隨時往後10年,20年都在忍受求偶之 ...

時間未到,未遇到,唔駛擔心

瑪瑙宮

蚊毛 發表於 17-4-9 21:37

/__\ 點都係無姻緣。。。。我隨時往後10年,20年都在忍受求偶之 ...

係呀, 我就係見到佢地咁樣, 所以, 唔會話咩時辰未到, 根本就係無. 不過, 佢地就 50 以上, 都碟埋心水, 你不如集中精神讓財富增加, 保障下自己將來.

首頁

尾頁

跳至