婦女醫護

跳至

首頁
12345...30

尾頁

大宅

hello 我地終於要開part 2 啦, 大家快d黎報到啦!
新一年希望大家以後都不再驚恐!

大宅

Hi:各位好,新年蒙福,主恩滿溢 .
1月1日的聚會很正,嗰日我其實幾攰,中午行萬佛寺,行到好攰.好彩也有精神來.
shadow:你嗰日買衫,大有斬獲,但咁大袋收獲你隻佬有冇"斬獲"你 .得知你近日好忙,保重身體.知冇.
卡b:part 1唔知有冇得睇番,我有d未睇 .唉!俾佢地攪亂哂.
去完大6幾日,無乜驚喜,反而嗰個女人(姑9),真係有事又抓實我,(無事好鐘意踩我,乜都哂命,乜都比較),但我已學精,在伯記輔導員叫我要和她保持距離,所以我也決心不和她咁接近.即使曾經好好關係,但是她唔懂珍惜,是她的臭ロ鬧走關心佢的人,和她經常揾我笨,算啦係咁先.祝佢好運.
原帖由 卡樂B薯片 於 09-1-4 01:17 發表
hello 我地終於要開part 2 啦, 大家快d黎報到啦!
新一年希望大家以後都不再驚恐!

大宅

白骨精返黎報到啦!!!!

1月1日既聚會好開心呀..希望快d有下一次既聚會啦..
thx哂美麗幫我地攪個咁好既聚會.要頒到榮譽分將俾佢先得

仲有就係我地既卡b...幫我地開返個topic...錫哂你!!!

大宅

我又來報到... 我地新一 年要告別驚恐, 唔好再驚驚青青, 我地只同開心做朋友...開心唔好比佢停..新年我地又搞gathering團拜啦...
仲有跳舞班好似停左好耐啦..我地幾時可以再跳太極funky..

仲有1/1party d相我放左係facebook, 大家可以去睇, thx

男爵府

原帖由 天使愛美麗 於 09-1-5 23:34 發表
我又來報到... 我地新一 年要告別驚恐, 唔好再驚驚青青, 我地只同開心做朋友...開心唔好比佢停..新年我地又搞gathering團拜啦...
仲有跳舞班好似停左好耐啦..我地幾時可以再跳太極funky..

仲有1/1party d相 ...

can i see your facebook?
i want to share your happiness.
thanks a lot

cyk96

大宅

美麗 / kikiwo / kaka / shadow / muimuisy / Littlecatt
1月1日果晚真係好開心呀, 一於新年搞多獲開心party啦! 你知道嗎, 識左你地之後, 我既開心同3級指數都不斷標升呀…

kikiwo
果d咁既姑9, 你都係小見為妙, 費是見完影響自己心情啦, 不過其實佢咁鐘意同人比較, 都係因為佢無自信心, 佢鐘意搵你著數, 因為佢覺得你擁有得比佢多, 諗諗下, kikiwo 你應該從佢身上感覺到自己幸福先岩呀

美麗
我都想同你地去灑太極funky呀, 比你地見識下咩係舞林高手啦, 你有資料通知我, 我會先去問下醫生

大宅

cyk96,
hi, nice to meet you. 我唔會係度公開facebook架, 只會同已成為好朋友的好姊妹分享, 如你都想分享我地喜悅, 可以一齊出來我地的姊妹聚會...
卡b..你不嬲都3級..唔好瀨我地...我先係太極funky的始祖...你另起門 派啦..

大宅

美麗,KAKA:
其實我也好想同您哋一齊去跳老舞 但要湊仔呢.嗰衰仔近日重喺補習社學埋1至10咸濕歌,乜嘢一見鐘情,二見談情,三見莫清光,四圍咁摸...................今日重夠膽死係校車內唱,卒之放俾司機向我投訴mouth: 真係想 .
美麗請sms你facebook a/c.
新年團拜好呀!

大宅

hi! 各位美女,我賤精shadow來報到啦!一月一號驚恐俱樂部萬歲,2009祝各位主恩滿溢,身體健康,平安喜樂,樣靚身材正!

卡b - 你係我地版主來架馬梗要快d好番做見証,唔係洗鬼你係道 重有你再三級跳下,你老公就慘啦!下次見倒何生重瘦過條柴,要買d虎邊幫佢補下啦!

kikiwoo - 你唔理個姑奶就對,記住我地的金句-唔好委屈自已去討好別人。要為自已而活呀!難得我地由幽谷行左出黎,所以要珍惜開心每一天,知嗎?幪婆

呀仔首歌幾得意搵日帶佢出黎等我同白骨精教佢,包佢已後聽聽話話 最後好多謝你部我去掃貨,有咩事再電我,我anytime都會為你分憂。

美麗 - 我真係要再讚多你一次,你真係人如其名,內心同外型都咁正......若果同余慕連姐姐比,佢都係靚你小小!我好番d會立刻約你太極funky!

KaKa- 我心愛的白骨精,太高興同你個索女相遇,另我比之前更賤,新一年祝你告別飛機場,有番小山坡,因為而家實在太平:;pppp:

miumiu - 預祝你生日快樂,靚靚靚!仔仔身體健康,聽聽話話,老公日日同你睇閉路電視!嘩,日日睇開心死囉

little Cat - 唔好為個衰上師唔開心,我地你!記住今個week同我番教會,唔係提早送你番天家!電聯啦

大宅

喂...我post返 part 1條link係度, 等有需要ge人知道我地康復的經過, 大家都唔洗氣餒, 我地呢度由絕望變成有盼望..喜樂...都是大家的互相互愛, 不離不棄, 將一切榮耀頒讚都歸比我的主基督
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=734952

洋房

等我都報到先!!!
今日突然又GAD發作,
明天去見醫生呀
多謝各位姊妹呀

大宅

家燕媽媽真係打得少呀..下次要送粒墨俾佢先得呀!!!!

呢排大家都好似身體唔係幾好,.要保重呀,過兩日又會好凍.....

希望我地既GATHERING會月黎月多人參加啦..人多會開心好多...
仲有就係今年大家都要健健康康不再驚恐...

大宅

hi 各位阿靚!
呢排好多節目,全部係金食,隻朱腩肉走左出黎、死火....又 不過 I DO MIND 因為大家因為呢個原因,會出黎見面跳下的太極FUNKY
仲有1/1號,都玩得好開心,呢排我老公陪多左我出街,好似冇咩發作、好GOOG LUCKY
眼影姐姐作死 、張我的SPECIAL愛好講出黎,好丑怪 

大宅

miumiusy, 好叻女呀你, 繼續努力呀, 我知你得架, 老公多左陪你..真幸福呀,..羡慕c人啦..
各位姊妹..黎緊團拜, 你地想係邊日舉行:
初三
初四
初五
初六
初七
請黎呢隻報名...

大宅

kaka
你送粒墨比家燕媽媽, 因住媽媽送你返天家呀...到時我地又要學過其他手語架啦

muimuisy
你叫佢眼影姐姐, 真係笑死我....不過就算係, 佢都係眼影媽媽啦..haha

冬天真係好易令人肥呀, 係咁食食食, d衫又可以遮住, 真大獲

littlecat
加油呀, 偶爾發作唔緊要, 要知道係必經之路, 只係呢個情況會越來越小, 影響都會變得越來越細

shadow
你身體好返d未呀, 仲有無發燒, 原來你真係有個玻璃肚, 講講下好想試下打爆你....個玻璃肚

美麗
我新年頭既時間好FULL, 比奶奶同呀媽果面擺哂, 你地CONFIRM左日子先, 我得就join你地

子爵府

老公一定要去旅行, 就快要飛, lee幾日開始驚勒.....搭飛機

洋房

hello

大家好,我之前post過.我同大家一樣有驚恐症. 希望上黎同你地倾下計.如果可以join埋你地d活動就最好啦.
祝大家身軆健康,新年快樂

大宅

原帖由 bkmummy 於 09-1-11 22:01 發表
老公一定要去旅行, 就快要飛, lee幾日開始驚勒.....搭飛機

明白你有心理壓力, 但我地正正要衝出呢d綑綁, 只要行左出去, 信心就會返黎架啦

我同美麗都打算去旅行呀, 我地都同你一樣有壓力, 但你睇下只係一個細細既forum已經有3個人面對緊共同既野, 所以你唔係一個人架, 大家加油, 好好享受下!

你今次去邊呢?

大宅

原帖由 himhim媽咪 於 09-1-12 03:00 發表
大家好,我之前post過.我同大家一樣有驚恐症. 希望上黎同你地倾下計.如果可以join埋你地d活動就最好啦.
祝大家身軆健康,新年快樂

hihi, 好耐無見你啦, 你近況點呀? 呢到既活動當然歡迎你加入啦

大宅

bkmummy,
唔洗擔 心架..我都有同你一樣的不安, 但你要
相信事情唔會係想像甘差架...至少我地以往縱然驚過, 但都無咩發生呀, 到現在仲好好地生存緊, 所以你話有咩好驚呢, 我成日都係甘樣安慰自己架, 仲有呀, 要珍惜同老公家人相處的時間, 將焦點集中係呢方面, 相信你會
好enjoy呢個旅程..加油呀...
himhim媽,
當然歡迎你加入啦, 我有無你msn架, 我都唔
記得左lur.. 因為太多會員

首頁
12345...30

尾頁

跳至