婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

C6提出下星期1家4口去台灣旅行(我 c6 2個2-3歲既小朋友)c6話想帶兩個小朋友去玩下 今次c6無預到99 我feel到佢好吾like 我已經做好自己本份 對佢尊尊敬敬 煮飯佢未返到黎 特登留起俾佢食 食咩都問聲佢食吾食 宜家係佢仔今次吾預其他人 想一家4口去玩下 點解次次都要我受罪 又吾關我事...

男爵府

炸唔知,到時送手信。

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢做左d咩令你覺得佢唔like?
會唔會誤會左佢可能煩緊其他野未必關你事?
但如果係一齊住, 可能佢覺得你地掉低佢掛(尤其如果佢退左休無世藝無朋友淨係圍住你地), 叫62陪99去返次旅行又得唔得呢?(最多你地資助少少旅費)

大宅

Tinniechan666 發表於 17-5-4 22:57
C6提出下星期1家4口去台灣旅行(我 c6 2個2-3歲既小朋友)c6話想帶兩個小朋友去玩下 今次c6無預到99 我feel ...

我不會理佢

伯爵府

2024年龍年勳章

不會理佢

大宅

回覆樓主:

唔洗理佢開唔開心

複式洋房

99一向難服侍大家都知架拉 做好自己本份 吾多事 但求同老公有安樂日子過 不過一齊住難免會聽到難聽既說話 真係要不斷提升自己既EQ啊

伯爵府

你以往次次去旅行佢都同行嘅咩?如果唔係,何來受罪?

琥珀宮

Tinniechan666 發表於 17-5-4 22:57
C6提出下星期1家4口去台灣旅行(我 c6 2個2-3歲既小朋友)c6話想帶兩個小朋友去玩下 今次c6無預到99 我feel ...

佢嬲佢既事,可以令到你受到咩罪?

別墅

都唔洗服侍99掛,七十年代咩?!

複式洋房

michelin888 發表於 17-5-5 09:03
你以往次次去旅行佢都同行嘅咩?如果唔係,何來受罪?

家庭式既係呀

男爵府

畀面勳章

你叫99有咩不滿唔好向你發洩,叫佢搵佢個寶貝仔啦,因唔係你安排,你都係跟大隊行事姐﹗

男爵府

2018復活節勳章

唔好衰心軟...
我就係衰心軟...
同左62 99 去台北

4日我已經想死....

好彩C6都講明唔會再有下次....

水晶宮

唔like都冇計,係佢自己個仔plan嘅

公爵府

回覆樓主:

我都唔去理佢

珍珠宮

回覆樓主:

其實你99係咪搞錯左?!預佢係人情,唔預佢係道理喎!

伯爵府

當唔知,唔理佢,到時有手信比佢就得喇

大宅

之前有冇試過同埋99去呀?
我地試左1次同6299去之後, 佢地就會覺得次次都要預佢地, 尤其係99, 可能女人小氣.

攪到我地試過想自己1家飛, 都要"吱"幾日同佢2老去左先, 塞住佢地把口先再自己一家飛.

又或者, 同佢地講, 旅程只會就小朋友, 全程樂園, 你地去會好辛苦, 佢地先會自己出聲話唔跟....

男爵府

人都巔 發表於 17-5-9 11:00
之前有冇試過同埋99去呀?
我地試左1次同6299去之後, 佢地就會覺得次次都要預佢地, 尤其係99, 可能女人小氣. ...
唔係個個都會話就小朋友好辛苦唔跟哩...........

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至