網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

想淘可折疊單車比小朋友,同自己,有無好介紹?仲有最大問題係點運香港,請分享

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

用神州集運可以送到屋企,
或去佢自取點自取
如果揀送上門,
佢送貨前都會先打比您,
首先要申請一個神洲集運帳號,
之後淘寶收貨地址填佢大陸集運地址,
之後送到佢大陸集計地址後,
聯絡淘寶既神州客服比運費就搞掂
如果有咩唔明,可以上神州個官網睇,有詳盡教學
或淘寶問佢客服
其實咁多間集運, 都係神州比較好..
又可以運送食品, 液體, 護膚品等等

複式洋房

kkpretty 發表於 17-5-10 15:14
用神州集運可以送到屋企,
或去佢自取點自取
如果揀送上門,

我都想買呢家睇中呢部
独家正品 20英寸后避震轻快变速折叠自行车 日本品牌自行车【包邮】
【在售价】320.10元
【券后价】305.10元
【下单链接】http://c.b0yp.com/h.TxAq2h?cv=X5RrZGuNjvB
-----------------
复制这条信息,¥X5RrZGuNjvB¥ ,打开【手机淘宝】即可查看
仲可以用淘金幣抵$30
一淘再返現大約250

大宅

回覆樓主:

架車好靚,但16吋岩唔岩7歲小朋友呢

大宅

回覆樓主:

淘金幣30同返現250係咩意思成日見到有,但其實真係唔知咩黎,求

複式洋房

bbyau2010 發表於 17-5-11 01:04
淘金幣30同返現250係咩意思成日見到有,但其實真係唔知咩黎,求

...

用一淘Apps 買野會好似第一張圖咁見到俾返幾多幾你
右下:返23.10 即係收貨後14日會俾返$23.1你
第二版俾錢個到 右下會寫用3051淘金幣當俾左$30.51

複式洋房

bbyau2010 發表於 17-5-11 01:02
架車好靚,但16吋岩唔岩7歲小朋友呢
SORRY睇唔到FOR小朋友..睇下呢架:https://s.click.taobao.com/0cvbomw

別墅

搭單問,如果淘架大人既單車,最平運費係幾多左右到...有冇人可以話我thanks

複式洋房

yuyu886 發表於 17-5-12 03:36
搭單問,如果淘架大人既單車,最平運費係幾多左右到...有冇人可以話我thanks
...
單車體積大, 運費會幾貴至少$150?

大宅

小朋友睇高度,16吋適合130cm以上小朋友。
如果120cm以上又本身識踩兩轆都無問題。如果啱啱學習就㨂14吋。

自己都啱啱買左部翼馳14吋俾阿囝。

***今日貨到集運送香港,原來間集運現金券要成88蚊先送5蚊,請注意,sorry!但佢13首重+3.5/kg工商地址都算平,值唔值用請自行考慮。

大宅

worldcat 發表於 17-5-12 10:52
如果120cm以上又本身識踩兩轆都無問題。如果啱啱學習就㨂14吋。
...

可以share link,單車同集運都要

大宅

bbyau2010 發表於 17-5-12 12:58
可以share link,單車同集運都要
pm 左你,部車我都等緊收貨,係朋友介紹。
幾百蚊唔算差,小朋友學車跌花跌爛都唔心痛。

大宅

...

我都想要單車同集運link,可以分享比我嗎?多謝(emoji)

大宅

我又要link

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 worldcat 的帖子

我都要條Link ,佢140高,佢好驚踏單車,是用14吋,ok

民房

我也想要LINK和集運資料, 可否PM我, 謝謝。

大宅

midcocc 發表於 17-5-13 13:45

我都要條Link ,佢140高,佢好驚踏單車,是用14吋,ok
據店家講130cm用16吋都可以隻腳平放,咁小朋友140cm應該14/16吋都得。如果係我就有大買大,16吋俾唔太高嘅大人都可以用,14吋就難啲。

大宅

...

可俾店鋪連結我嗎? 車身輕嗎?

大宅

今日貨到集運送香港,原來間集運現金券要成88蚊先送5蚊,請注意,sorry!

大宅

hldhkhk 發表於 17-5-13 17:10
可俾店鋪連結我嗎? 車身輕嗎?
唔輕架,要輕要鋁合金,但鋁合金預過千。
可以Search 翼馳自行車,係幾間廣州舖賣。
翼馳係廣州local廠。

首頁

尾頁

跳至