二手市場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

(emoji)(emoji)今日空氣污染超高高, 快d幫小朋友做好保護

** 台灣製兒童3D立體口罩 ** 現貨

今日做個超special price比大家, 機會可一不可再

(emoji)$60/盒 (包平郵) , (emoji) (emoji)$115/2盒 (包平郵),
(emoji) (emoji) (emoji)$200/4盒 (包智能柜或順豐站自取)

今日空氣污染指數超高高, 對我呢 d鼻吻感人黎講, 簡直受罪, 所以自己都戴番個口罩先, 咁小朋友咪仲辛苦, 佢地唔識同你講點唔舒服, 所以我地要幫佢地做好保護, 戴番個小朋友專用口罩先去街同番學, 就無有怕啦

~ 1盒50個,5個裝1包,
~ 4個款色: 鴨仔, 長頸鹿, 熊貓 (emoji),大象 (emoji)
~ 1盒1個公仔圖案
(emoji) (emoji)無論避開手足口定感冒定呢d污染空氣,口罩 (emoji)真係 (emoji)必須品

(emoji)防止飛沬, 粉塵、花粉等微小粒子滲入
(emoji)阻隔3UM微粒達99%以上
(emoji)親膚性用料, 即使長時間配戴都依然乾爽舒適
(emoji)不含螢光劑
(emoji)台灣製造,品質保證
(emoji)大概2.5-10歲小朋友 (emoji) (emoji)都可以用

別墅

回覆樓主:

hi包郵?

複式洋房

succ 發表於 17-6-7 02:14
hi包郵?

Hi, $60/盒包平郵或$115/2盒包平郵或$200/4盒包順豐站自取或智能柜,
4盒就最抵,想要幾多盒?

複式洋房

succ 發表於 17-6-7 02:14
hi包郵?

Hi, $60/盒包平郵或$115/2盒包平郵或$200/4盒包順豐站自取或智能柜,

大宅

sandywong511 發表於 17-5-10 14:35
(emoji)(emoji)今日空氣污染超高高, 快d幫小朋友做好保護

還有嗎?

大宅

sandywong511 發表於 17-6-7 13:00
...

想要4盒,請PM過數方法。
謝!

子爵府

sandywong511 發表於 17-5-10 14:35

請問還有嗎?

男爵府

還有嗎

首頁

尾頁

跳至