夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前因為朋友關係關post...
依個post 又有pm 什至開post問
所以個post又要複活返出黎

利申: 吾鐘意可上一頁吾睇 無人逼你

首先依個係平時 手機上既whatsapp.com
以下版本為firefox
不太建議用chrome 有bug

我地首先右上角 選項 姐系打直3點
開啟卓面版網站 (姐系手機上電腦大畫面)

成功你會見到版面吾同左
你可禁左上角whatsapp網頁版
或 web.whatsapp.com

成功你會入左個code版

簡單講你電話係code
你c6手機要掃你個code
用你c6手機 whatsapp 入邊有個whatsapp網頁版
入去會係掃code畫面
掃一掃code

成功登入

IPHONE用戶
參考:https://blog.3bro.info/archives/ipad-whatsapp-web/

以下小小補充
我吾識還原whatsapp信息
whatsapp網頁版同你c6手機係同步

最近whatsapp更新
登入有機會出現
你whatsapp網頁版登入中既字句
吾系每部手機都有 大家可自行試
但你多重登入 多於一個入whatsapp網頁版係會出的
點樣山左句野我都吾識^_^

必定會顯示於whatsapp網頁版登入中
登出左就無record 登出左要再掃code咁解
大家可自行衡量入定吾入

其餘還原刪除相
同hack sms 通話紀錄 容後再教

多謝收看
世事都被看透

大宅

米米戀 發表於 17-5-17 12:06
之前因為朋友關係關post...
依個post 又有pm 什至開post問
所以個post又要複活返出黎

溫馨提示
依加 whatsapp 會係手機有提示,有人用電腦進入 whatsapp,所以各位登入前要諗諗!(emoji)

男爵府

開心吸收勳章

用電腦睇另一半 whatsapp 侵犯緊個人私隱及有機會破壞另一半對公司既保密協定, 所以做之前必需考慮清楚!

珍珠宮

開心吸收勳章

其實咁做算唔算破壞緊夫妻間感情?

百花叢裡過,片葉不沾身。

大宅

wing1388 發表於 17-5-17 18:22

。。。

男爵府

自推

男爵府

開心吸收勳章

wing1388 發表於 17-5-17 18:22
完全地係破壞, 唔使去問, 仲破壞埋公司同員工既誠信.
可能有JM話C6 會清機 (好似我咁都會清機先返屋企) 又話我無事點解要清機. 我再重申, 無事無幹就好, 傾2句閒計, 就被上崗上線, 我寧願唔煩, 乜都清晒佢, 反正閒計無野好回味.

珍珠宮

開心吸收勳章

hunterml 發表於 17-5-18 10:28
完全地係破壞, 唔使去問, 仲破壞埋公司同員工既誠信.
可能有JM話C6 會清機 (好似我咁都會清機先返屋企) 又 ...

CHING你講得極對,女人總愛向負面諗,有時朋友間吹兩咀佢哋都會懷疑你係咪做過啲對唔住佢嘅事㗎!

男爵府

開心吸收勳章

wing1388 發表於 17-5-18 10:34
CHING你講得極對,女人總愛向負面諗,有時朋友間吹兩咀佢哋都會懷疑你係咪做過啲對唔住佢嘅事㗎!
...

無錯, 我既出發點係 "免煩" 而唔係 "有小三" 或 "有曖味" 每日煩搵錢已好煩, 仲要煩多樣野, 我真係會爆煲.

珍珠宮

開心吸收勳章

hunterml 發表於 17-5-18 10:58
無錯, 我既出發點係 "免煩" 而唔係 "有小三" 或 "有曖味" 每日煩搵錢已好煩, 仲要煩多樣野, 我真係會爆煲. ...

完全理解!

男爵府

開心吸收勳章

wing1388 發表於 17-5-18 11:18
完全理解!

可惜有好多JM 覺得好似有我咁既出發點既男人都係十分可疑.

珍珠宮

開心吸收勳章

hunterml 發表於 17-5-18 11:27
可惜有好多JM 覺得好似有我咁既出發點既男人都係十分可疑.

所以我咪話女人一般都喜歡向唔好方面去諗囉!佢哋對男人每一個舉措都要講得好明白點解男人要咁做先安樂,但聽完都唔會信到十足,會不斷搵疑點出嚟去CHALLENGE男人!

男爵府

開心吸收勳章

wing1388 發表於 17-5-18 11:37
所以我咪話女人一般都喜歡向唔好方面去諗囉!佢哋對男人每一個舉措都要講得好明白點解男人要咁做先安樂, ...
咁既行為, 係破壞關係.

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有需要咁做??
1 有人用電話或電腦登入,whatsapp係睇到
2 咁做,即唔信任對方,索性搶個電話睇重好
3 對方知又介意,就係自己開條死路比自己行
。。。。。。何苦呢。。。。。
唔好點評我,電話睇唔到點評

男爵府

開心吸收勳章

mulan1985 發表於 17-5-18 11:45
有需要咁做??
1 有人用電話或電腦登入,whatsapp係睇到
2 咁做,即唔信任對方,索性搶個電話睇重好
大把女人覺得咁做好正確, 唔比即係男人身有屎, 之後上崗上線 ....

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

hunterml 發表於 17-5-18 11:49
大把女人覺得咁做好正確, 唔比即係男人身有屎, 之後上崗上線 ....

咁做係自己折磨自己。。。。
唔好點評我,電話睇唔到點評

男爵府

開心吸收勳章

mulan1985 發表於 17-5-18 11:50
咁做係自己折磨自己。。。。
可惜, 有人覺得係樂此不彼, 搵到痛腳好似搵到寶咁.

男爵府

回覆 wing1388 的帖子

睇到依個post, 我懷疑我的wts被人hack入, 請問有咩方法知道被人hack左, 而有無方法令佢再睇唔到, 因為咁, 我依家都唔多用wts, 有種被監視感覺, 好不安全

大宅

KUENKUEN1970 發表於 17-5-18 13:52
回覆 wing1388 的帖子

睇到依個post, 我懷疑我的wts被人hack入, 請問有咩方法知道被人hack左, 而有無方法 ...

Whatsapp 設定-> Whatsapp 網頁版/桌面版,禁入去如果有人登入會見到電腦/手機資料,可以禁登出,對方就即刻睇唔到。如果禁入去叫你 scan barcode,即無人用其他裝置登入緊你個 whatsapp。

男爵府

我去到網頁版, 沒有見到電腦/手機資料, 如偷看者當時沒上線, 是否看不到呢? 另外我入到網頁版, 沒有看到scan barcode 這icon, 是否即是被人HACK左

首頁

尾頁

跳至