夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

樓主,請你唔好私下pm我黎話我踢爆你有分身,有咩野係度講,等大家分析下
你話你講既係真事,你有兩個小朋友(孖b)又係真既,咁你真係好檢討及反醒一下,你自己既私生活,我冇做過d咩去傷害你/小朋友,影片係你放上網,唔通你寫咩人地就要信晒?
我係想求証睇下你講真定假,你d email個個都可以睇到,又唔係我偷你既,邊個傷害緊d小朋友你自己想清楚喇

禁止發言

別墅

樓主:
唔該唔好再pm我,
我唔想睇你d咁複習既關系,
孖b唔係你既,但由你湊大,
你個肚係你既,但你想用佢黎cool住個男人,
明知個男人唔好,又要嫁,照到唔係仔,又唔開心
好複習.......,我之前話你有分身,我冇惡意,每個人處事方式唔同,我睇完會去求証,有d人睇完就算,
大家做法唔同,
你話我傷害小朋友,呢樣我真係冇囉,
你放得上網就預左有人會睇到,你唔想人睇你可以唔放上網,好似d明星咁,食得咸魚抵得渴,放左上網既野就係冇私隱可言,你又冇落密碼,我唔係爆開你個密碼黎偷睇,換言之全世界人都可以睇,我都係人地亞媽,但係我做唔出好似你咁,知道係女會唔開心囉,
亞媽都有好多種,你係邊種,憑你呢個post就知道,
如果你話我呢d係傷害小朋友,咁你自己做果d叫咩?
大家評下理囉,我唔會話自己岩架,每個人睇法都唔同,價值觀都唔一樣,自己心裡面有答案就得喇

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[

照到係女好唔開心?

男爵府

好媽媽勳章

妖, 其實我唔係好鍾意講粗口, 但見到你真係頂你唔X順, 大肚婆都係咁話, 你冇資格做人媽咪, 唔該你唔好害X左個BB.. 我真係流緊眼淚, 你BB好慘...

首頁

尾頁

跳至