二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

徵 : 畢業公仔夾單 ( 跑馬地寶血幼稚園)

詳情如下;訂購公仔需要打樣板。
工廠要20個以上才會接單,打板可以免費。

(emoji)(emoji)(emoji)畢業公仔訂購資料(emoji)(emoji)(emoji)

⭐⭐⭐公仔:(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)‍(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)‍(emoji)⭐⭐⭐
公仔全套包括:公仔size 40CM,一套夏季校服(左胸口繡學校logo,可除低),一套畢業禮服(顏色款式自訂,可除低),一頂畢業帽(emoji)(繡學校logo+畢業年份,可任何年份),一份畢業證書(不可除低),英文繡名(繡在畢業禮服裙邊位)--不限字數。(由訂購方提供校服打版)

⭐⭐⭐收費⭐⭐⭐
100個以下$285,100個以上$265,300個以上235,500個以上$198。
每個公仔另收$20運費。

⭐⭐⭐配件:⭐⭐⭐
另外可佩眼鏡,每副$15,有黑色、藍色、紅色、粉色。

⭐⭐⭐製作流程:⭐⭐⭐
如果之前冇做過樣版的學校,公仔先要打版,(打版費最新報價$500一對,一男一女各一個,打版公仔俾埋訂購方)打版通常一個月之內,但冇辦法講具體時間, 因為如果唔滿意就需要改動。打版之後落order,兩個月後交貨。

民房

How to order?

民房

我想訂呀?可趕到12/6嗎?

大宅

vescape 發表於 17-5-25 17:09
我想訂呀?可趕到12/6嗎?

趕唔到呀, 最快要 1個月

大宅

禁止訪問

回覆樓主

首頁