跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 零舍曳曳(0411)俱樂部 - PART 4

PEKKLE,CAROL,茵... 個個都抵錫.. 下次飲茶.. 我既...

侯爵府

收到!
記錄在簿仔already!!
Sheria欠草本小妹一餐飯!
Yeah!
(不過,真係衷心講,你真係冇變到樣囉!)

伯爵府

草本,
你咁都叫肥左又醜樣左..........[size=large]oh my god!!!!!!

別墅

等我都拿拿聲呀個靚位先.
其實以我睇你地D相, 你地個個都係靚女, 我就真係成個豬頭咁啦, 我諗晚先同老公講, 點解人陀仔我陀仔, 我會陀得咁肉酸, 個鼻變成龍不特只, 雙下巴, 成塊面肥晒, 身材走晒. 見到就心嗡!!我由有

伯爵府

唔知呀.....我問過英國醫生同香港醫生,佢地都唔suggest呀...話冇必要呀,所以亞豬bb時我都冇用過架~~

pekkle女 寫道:
[quote]
奀豬mami~~ 寫道:
pekkle,
但係醫生唔suggest用衣物柔順濟,好易令bb敏感喎
?-( ?-(

唔係有FOR BB 用既咩, 我家姐話有架喎.[/quote]

大宅

這幾個月, 我個個星期都同我太太影寫真.

又用 DV 影個肚仔郁, 都幾忙 !

伯爵府

chim 寫道:
有冇人買左腰封呀 ? 有冇好介紹 ?

chim,
我上一胎買左"六甲村",但我用唔到,好似冇氣透咁呀,用左好想暈,而我宜家就買左BONLUXE,唔知好唔好用啦

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

joe~
龔醫生產檢$400呀~

我都book左30號去龔醫生做檢查呀~

伯爵府

JOE,
你30號幾點檢查呀???
我11點呀 :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

all,

頭先清下公司pc 既file, 比我搵返年頭問過位bk mami比我既生仔生女既food list, 我已email左比大家喇, 希望對你地有用啦.

珍珠宮

[quote]
唔知呀.....我問過英國醫生同香港醫生,佢地都唔suggest呀...話冇必要呀,所以亞豬bb時我都冇用過架~~[quote]
真係?? 咁我聽你講啦, 唔買lu :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

我宜家就買左BONLUXE,唔知好唔好用啦

幾多錢呀???

伯爵府

pekkle女 寫道:
[quote]
我宜家就買左BONLUXE,唔知好唔好用啦

幾多錢呀???[/quote]
我買左2條,一條$998,一條$1298.....

伯爵府

我出街啦...seeya~~

珍珠宮

carol, all,

雖然我未拎返本孕媽媽, 不過我見到有以下topic, 你參考下啦 :mrgreen:

[size=large]初生bb用咩濕紙巾好click here

大宅

all....今朝去完廣華, 又係例牌, 驗小便.量血壓.聽心跳."噤"下個肚, 個e生"噤"都好大力, 有d痛, 跟住3個星期後覆診, 走得啦. 又冇約照超聲波喎. 下次覆診已經係37w 啦.

溫書先...

珍珠宮

初生bb用咩濕紙巾好??

用綿花咪最 good lor

珍珠宮

你地講緊產後收腹褲

我上次出院就去買左華歌爾
的產後收腹褲
由胃部到大脾下半
好收好正
$700 around

大宅

Hi, all pretty ma
我都要插番支旗仔先

大宅

Pumpkin_mama 寫道:
我現在每晚去廁所都好留意條un un有冇異樣.... 真係精神緊張... :-x

我都係咁, 我都覺得自己有少少神經質....

首頁

尾頁

跳至