網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一直覺得hotbuy好好,但突然收到佢的短訊話轉左派貨公司轉我地區做偏遠地區要150送貨費,又要搵過第二間集運

伯爵府

2018復活節勳章

$150??好貴喎。
果$150係附加費定係附加費連運費呀??

男爵府

回覆樓主:

150有無搞錯呀! 我大陸集運so far OK, 因為我自取, 但我覺得美國集運, 我第二次唔見貨,上次好彩搵到,今次又要追, 依家仲搵緊

公爵府

ccgirlcc 發表於 17-6-5 12:18
一直覺得hotbuy好好,但突然收到佢的短訊話轉左派貨公司轉我地區做偏遠地區要150送貨費,又要搵過第二間集 ...

邊個區要 150 咁多,西貢東涌果 D

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

ccgirlcc 發表於 17-6-5 12:18
一直覺得hotbuy好好,但突然收到佢的短訊話轉左派貨公司轉我地區做偏遠地區要150送貨費,又要搵過第二間集 ...

轉新x代啦~好用

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sarahwong420 發表於 17-6-6 15:56
150有無搞錯呀! 我大陸集運so far OK, 因為我自取, 但我覺得美國集運, 我第二次唔見貨,上次好彩搵到, ...
我也光顧過一次他們的美國集運, 原來他們都是和其他公司合作, 要等, 您要有耐性, 和自己keep track緊些.

男爵府

catfield 發表於 17-6-6 13:22
$150??好貴喎。
果$150係附加費定係附加費連運費呀??
附加費only ,清水灣啫,又唔係東涌仲要即日生效,仲有野集緊,好在今次唔係咁重,唯有自己去取

男爵府

Vin仔媽 發表於 17-6-6 18:34
轉新x代啦~好用
好呀多謝推介

男爵府

MiuMiuLi 發表於 17-6-6 17:55
邊個區要 150 咁多,西貢東涌果 D
係呀,清水灣,佢收都可以但立即生效就太突然

公爵府

ccgirlcc 發表於 17-6-6 20:07
好呀多謝推介

我都係用新世代,用左廿幾次,元朗自取今發明至未甩過底,不過要留意佢簽收入機好多時勁慢,同埋計體積計得幾足下

伯爵府

2018復活節勳章

ccgirlcc 發表於 17-6-6 20:04
附加費only ,清水灣啫,又唔係東涌仲要即日生效,仲有野集緊,好在今次唔係咁重,唯有自己去取 ...

真係好貴,可唔可以自取呀?自取應該無附加費,咁無咁貴。

你快d跳船喇,太貴唔抵呀。

男爵府

saiwanho 發表於 17-6-6 18:50
我也光顧過一次他們的美國集運, 原來他們都是和其他公司合作, 要等, 您要有耐性, 和自己keep track緊些.
...

你有無其他美國集運介紹下? 我都覺得奇點解成日要我去check 住要去問去追貨, 雖然有問必答但我覺得太花時間

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sarahwong420 發表於 17-6-6 23:21
你有無其他美國集運介紹下? 我都覺得奇點解成日要我去check 住要去問去追貨, 雖然有問必答但我覺得太花 ...
未有,我暫時未認識其他有做美國的集運.

我都覺得很煩, 而且又要遷就他們的飛機期\倉期, 如果好急要那些貨, 隨時失預算, 除非您預留超多時間. 上次我兒子玩的運動需要特別的運動鞋, 他要那款只有美國網才有, 經過這次, 我叫他盡量少訂美國貨, 費事煩. 有親朋在美國也不想欠人家太多人情.

首頁

尾頁

跳至