自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hker 發表於 17-6-25 01:00
我剛看youtube 比較,dyson vs parlux 385.

結果,那人(自費買dyson) 也說,dyson 近完美的。(joX yu y ...

我覺得條電線太長
因我廁所有電掣

子爵府

hker 發表於 17-6-25 00:18
我的parlux 385($700-900), 巳是髮型師專用的(最輕,最大風力的)。

我也好想買dyson. 吹出的風不同的。 ...

我都係parlux

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

值得買好用!冇燶味,一般風筒實有!

大宅

快吹乾,吹完啲頭髮又滑,而且夠輕,唔覺電線唔夠長

複式洋房

回覆樓主:

其實重點係快乾

公爵府

好用,快乾

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

KUDOS 發表於 17-6-25 00:14
睇吓你把頭髮嘅需要先,好似我之前都諗緊買唔買dyson風筒好,之後問過朋友用家,咁啱我剪頭髮間salon都係用 ...

.

大宅

我都用緊,好好用,出門都想帶佢去,返吾到轉頭了.用唔到其它普通嘢

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

TABOU 發表於 17-6-27 17:04
我都用緊,好好用,出門都想帶佢去,返吾到轉頭了.用唔到其它普通嘢

我都買咗,好用快乾

大宅

appleyuen 發表於 17-6-27 17:21
我都買咗,好用快乾

請問大家喺邊度買比較抵?唔敢去買水貨。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

babymouse_to 發表於 17-7-2 13:23
請問大家喺邊度買比較抵?唔敢去買水貨。

我上官網買 母親節限量版$3580

別墅

greenpea 發表於 17-6-23 19:59
1. 風力真的冇得比
2.快乾,頭髮順,有光澤
3.風筒重量平衡很好,加上出風位短,自己吹頭後面隻手唔洗 ...

同意 好用!
輕身

複式洋房

回覆樓主

我都買咗,好好用!價錢係有d貴,如果屋企有2個長頭髮用家,係物有所值㗎!

男爵府

回覆樓主

你值得擁有,好正的

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

amyamy123 發表於 17-6-25 00:24
買 Panasonic 粉紅色果個都幾好用呀

請問有冇相或model number

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Makeupforever 發表於 17-6-25 01:49
我都係parlux

係邊度有得賣

珍珠宮

winifredwin 發表於 17-6-23 20:08
嘗試用過覺得唔錯,吹完啲頭髮又順又滑,不過3千幾蚊過唔到自己果關
...

三千幾蚊風筒
銀包乾得快過把頭髮

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

其實想快乾,只要找些2000w的風筒都做到。Panasonic有啲$3xx 左右的model都好快乾。

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

pomanlife 發表於 17-7-2 19:54
請問有冇相或model number

粉紅色呢個好用

彩鑽殿

amyamy123 發表於 17-7-3 14:27
粉紅色呢個好用

邊度有得賣呀?

首頁

尾頁

跳至