自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

子爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

嘩,大家都好有錢,難怪咁多中學生飲星巴克
我用來裝bb 嘢,老公網上online買試過純黑色1000左右

珍珠宮

開心吸收勳章

sammag 發表於 17-7-14 21:22
我最近在g market 買左個樹葉款,搵韓國代購買,26L 八百幾蚊連運費

請問有無link?

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

sammag 發表於 17-7-14 21:22
我最近在g market 買左個樹葉款,搵韓國代購買,26L 八百幾蚊連運費

請問有LINK嗎? TKS
Stay Hungry , stay foolish !!

大宅

InkCartridge 發表於 17-7-16 22:42
請問有無link?

http://mg.gmarket.co.kr/Item?goodscode=959544334

有幾個seller 都有

大宅

hinhin_ma 發表於 17-7-16 22:57
請問有LINK嗎? TKS

http://mg.gmarket.co.kr/Item?goodscode=959544334

有其他seller

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jacobkit 發表於 17-7-16 22:21
嘩,大家都好有錢,難怪咁多中學生飲星巴克
我用來裝bb 嘢,老公網上online買試過純黑色1000左右
...

請問可否分享?我仔就係想搵個全黑色

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lojo11 發表於 17-7-15 21:49
我都買左個淨黑色比仔用,仔話好好用!唔洗$1000

請問可以分享邊度買嗎?我仔就係想要全黑色

侯爵府

我仔要黑色,我見有三款,唔知有乜唔同,請問有無JM可以解釋下

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

TOBYSOSO 發表於 17-7-16 16:04
日本平過香港嗎?
Yes
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

sammag 發表於 17-7-16 23:30

有其他seller

Gmarket 好多無global shipping

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

呢隻書包,點解咁貴?

公爵府

蘇樂B 發表於 17-7-14 13:41

未有idea邊度平呀,我見有啲ig shop平啲但唔敢買怕係假嘢

剛才去完overlander,所有gregory袋都有9折或以上, 直至23 july.

買左這個 ,折完1600

公爵府

lilysun123 發表於 17-7-17 14:19
剛才去完overlander,所有gregory袋都有9折或以上, 直至23 july.

買左這個 ,折完1600

上過樂天,上圖個色無貨。

影左以下都幾靚,分別7折和8折

公爵府

sharon26788 發表於 17-7-17 00:25
我仔要黑色,我見有三款,唔知有乜唔同,請問有無JM可以解釋下

吾好買第三隻黑色,比起傳統size26L 寬d但短d.
第一二隻係傳統size.

公爵府

Sumyeema1 發表於 17-7-17 13:02
呢隻書包,點解咁貴?

我初時都覺得好貴,但大女用左3年都好新淨就覺得抵.
佢中一買左三隻書包,頭二隻吾夠三個月爆左.
佢學校無locker,書包勁重.

侯爵府

lilysun123 發表於 17-7-17 14:53
吾好買第三隻黑色,比起傳統size26L 寬d但短d.
第一二隻係傳統size.

好,收到,明白

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我發現HOTDOT最平, 買夠1000蚊即時入會有8折, 以$1780計, 折完$14XX咋

公爵府

蘇樂B 發表於 17-7-17 16:25
我發現HOTDOT最平, 買夠1000蚊即時入會有8折, 以$1780計, 折完$14XX咋

hotdog d 分店我吾多就腳.
我自己去旺角 overlander.

大宅

蘇樂B 發表於 17-7-17 12:59
Gmarket 好多無global shipping

搵韓國代購就買到

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

lilysun123 發表於 17-7-17 17:25
hotdog d 分店我吾多就腳.
我自己去旺角 overlander.

請問Overlander能即時入會拎會員discount嗎?

首頁
23456...8

尾頁

跳至