婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

1. 我病了,很病
2. 阿女放暑假,去99度暫住2晚
3. 第2天毫無預警下,透過whatsapp見到阿女變左男仔頭

99, 原本我好感激你幫忙
但咁樣自把自為,好聽D講係唔尊重....唉

以上說話我實在唔敢向尊貴的你講,只能在這裡呻,完.....

大宅

回覆樓主:

禁都得 比我一定反檯

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

我諗我可能會爆粗
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

我的育兒心得勳章

回覆樓主

係bk都見過好多次啲長老亂帶小朋友剪頭髮,都唔明點解咁鍾意剪⋯

樓主,希望你女女頭髮快啲長返啦

珍珠宮

回覆樓主:

d 99個個都以為自己係bb媽媽
有權話事咁

大宅

回覆樓主:

好明白,我99都試過剪阿仔頭髮(冇問過我),前蔭剪得又短又斜,激到我喊,我忍唔住sms 同她表達!
她自始冇再剪。

子爵府

嫲嫲覺得個孫頭髮長好辛苦架

呀囡幾個月大,奶奶話:d頭髮掂到耳仔督住唔舒服,bb唔識講咋,剪左佢啦
呀囡一歲,奶奶話:咁熱...d頭髮咁長咪好辛苦,剪啦.....

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我諗我會 XYZ 佢
愛 我 就 別 傷 害 我

大宅

回覆樓主:

帶你99去剪頭髮, 仲要有咁短剪咁短得唔得?!

99你唔講我都知你d頭髮吉住唔舒服, 天氣咁熱, 我好心帶你剪頭髮咋!!

如果以上你99接受到又肯剪, 我會原諒佢!!

已刪除用户

回覆樓主:

大宅

鄭少拉 發表於 17-7-15 21:29
1. 我病了,很病
3. 第2天毫無預警下,透過whatsapp見到阿女變左男仔頭:scar ...

我應該會即場爆佢

男爵府

藍尾巴 發表於 17-7-16 01:57
你郁我個囡,我一定搵你個仔報仇
咁你老公都幾慘,個女俾人剪短,自己又俾人剷頭髮

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Summer_tsui 發表於 17-7-16 01:00
帶你99去剪頭髮, 仲要有咁短剪咁短得唔得?!

99你唔講我都知你d頭髮吉住唔舒服, 天氣咁熱, 我好心帶你剪頭 ...

我會有較剪幫佢剪的
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

我的育兒心得勳章

艾森 發表於 17-7-15 23:55
嫲嫲覺得個孫頭髮長好辛苦架

呀囡幾個月大,奶奶話:d頭髮掂到耳仔督住唔舒服,bb唔識講咋,剪 ...

我老爺又有咁講過喎,不過我理佢,佢都唔知帶個幾個月嘅bb去剪頭髮係幾咁痛苦嘅一件事。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

咁都得!係咪要出聲同99講下

別墅

1. 我病了,很病
3. 第2天毫無預警下,透過whatsapp見到阿女變左男仔頭:scar ...

我仔毋幾耐之前先經歷過,搞到我好激心,吖仔又話好醜樣,第二日請假無返學都去剪過個頭髮,本身我同佢哋關係已經叫惡劣,仲要自把自為,我由呢件事起已經無再理過佢哋,係街頭見到我都當佢透明照行自己街。

男爵府

我會即時入廚房拎較剪同99剪頭髮
佢實會鬧
咁就好玩啦
你有冇問過人地老母剪唔剪得呀
冇問就剪咁我都唔駛問過你啦99

侯爵府

回覆樓主:

跟本當個小朋友係佢自己的產權,

沒有專重要媽媽的感受!
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

子爵府

1. 我病了,很病

我62係好鍾意幫我仔剪指甲
但又老化 又手震 有一次終於剪的太入,我仔爆喊
(之前已經非直接咁講過好多次)
終於我忍唔住,正式警告!
唔准再帮我小朋友剪指甲!

終於無再發生!
我覺得你應該直接同你99講,你唔鍾意佢同阿女剪頭髮!

公爵府

bambix 發表於 17-7-15 22:03
禁都得 比我一定反檯

我都會

首頁

尾頁

跳至