自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問九龍灣MTR去高銀國際金融中心既穿梭巴士係邊個位置上車?另外屯門有冇村巴去架?謝謝!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

小時候 發表於 17-7-17 19:09
請問九龍灣MTR去高銀國際金融中心既穿梭巴士係邊個位置上車?另外屯門有冇村巴去架?謝謝!
...

冇大廈證唔知比唔比上車呀,屯門有村巴去九龍灣大昌,就係對面,你係去返工?

大宅

good_pig 發表於 17-7-17 20:41
冇大廈證唔知比唔比上車呀,屯門有村巴去九龍灣大昌,就係對面,你係去返工?
...
我去見工,間公司話可以係九龍灣站搭穿梭巴士,但我唔知邊度上車,所以睇下有冇jm知道!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

小時候 發表於 17-7-18 01:29
我去見工,間公司話可以係九龍灣站搭穿梭巴士,但我唔知邊度上車,所以睇下有冇jm知道! ...

你去到德福,穿梭巴士總站搵下係有,果度有十幾架去唔同大廈嘅車...如果萬一真係唔比上,你可以坐emax 果架,果架係商場車,一定比上,再行返一個路口就係高銀

大宅

good_pig 發表於 17-7-18 07:51
你去到德福,穿梭巴士總站搵下係有,果度有十幾架去唔同大廈嘅車...如果萬一真係唔比上,你可以坐emax 果 ...
請問係咪搭megabox穿梭巴士嗰度附近架?謝謝!

寶石宮

小時候 發表於 17-7-18 16:41
請問係咪搭megabox穿梭巴士嗰度附近架?謝謝!

係,你可以打定去佢地管理處問問

大宅

今朝問過,佢哋好似繁忙時間先有車,我下午去,所以應該冇穿梭巴士搭

首頁

尾頁

跳至