興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

最近FB見有風乾零食優惠, 想問各位主人有冇餵開?

我家狗狗食開日本零食, 但係成日見到話對身體唔好, 唔想佢地食垃圾...

有無主人有研究? 睇D相好似肉乾咁, 唔知狗狗鍾唔鍾意食呢?

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

風乾雞、蘋果、鴨、魚 ... ... 等等,我都有比狗狗食
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

洋房

自己整定買架? 想知自己整麻唔麻煩 , 我見買30蚊左右1包, 同日本零食都係差唔多價錢。

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

因自己整要整好多個鐘

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

洋房

拎左d sample俾狗狗試, 今晚睇下佢咩反應先

esmehouse    發表於 17-7-25 16:22

子爵府

回覆樓主

我食咩,基本上佢食得,我都比d 佢,無特別買零食。

洋房

白烚既肉會俾d佢食law,人食有調味無俾佢地食

尋晚俾佢地試左d 風乾火雞同牛肉,好興奮,不過得兩舊仔,一人一舊唔夠喉!

男爵府

dbj 發表於 17-7-25 15:46
拎左d sample俾狗狗試, 今晚睇下佢咩反應先

邊度有得拎sample? 可否pm我?
我有自己整開風亁雞柳同多春魚比貓貓,都想試下其他口味

洋房

Snoopy_Mom 發表於 17-7-26 15:53
...
...
已pm,我試左火雞同牛,如果你試左其他話我知得唔得,諗緊買唔買好

男爵府

dbj 發表於 17-7-27 00:11
已pm,我試左火雞同牛,如果你試左其他話我知得唔得,諗緊買唔買好

我都可以比d我整既雞柳乾同多春魚你試下

洋房

好好人

不過多謝先, 我買左火雞同牛, 佢送埋其他味既試食裝俾我喇

伯爵府

2021勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

Snoopy_Mom 發表於 17-7-26 15:53
...請問點樣整㗎? 難唔難呢?

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我自己風左好多年喇..

雞,牛,羊,馬,鹿,鴨,魚乾仔都風,一定好過街買的

男爵府

monsterchichi 發表於 17-7-27 18:33

買部風乾機就整到
切肉-->放入機-->等時間過-->收成

洋房

八婆仔@ 發表於 17-7-27 21:50
我自己風左好多年喇..

雞,牛,羊,馬,鹿,鴨,魚乾仔都風,一定好過街買的
我見識少, 真係近幾個月先見到有人開始講

洋房

Snoopy_Mom 發表於 17-7-28 03:32
買部風乾機就整到
切肉-->放入機-->等時間過-->收成
要風幾耐架??? 不過買現成就方便我這些懶人

大宅

2021勳章

dbj 發表於 17-7-25 11:04
最近FB見有風乾零食優惠, 想問各位主人有冇餵開?

我家狗狗食開日本零食, 但係成日見到話對身體唔好, 唔想 ...

我就無買風乾機,但全日曬,健康嘢梗系自己親手整啦佢哋食得好開心架

禁止訪問

大宅

2021勳章

Tomama.i 發表於 17-7-28 19:40
日曬?唔怕咩?
因為風鹿或牛筋會有油,所以我都係風乾機咋!
自己風其實好方便

我凈系曬鷄柳,三文魚同梳羅魚。三文魚難曬D,因好多油。鷄柳同梳羅好快乾。因實冇多餘地方擺風乾機

別墅

catlili 發表於 17-7-28 20:39
我凈系曬鷄柳,三文魚同梳羅魚。三文魚難曬D,因好多油。鷄柳同梳羅好快乾。因實冇多餘地方擺風乾機:think ...

唔該可以教我點樣整嗎?我都想整俾屋企個兩隻貓貓食(emoji)(emoji)(emoji)唔該曬

首頁

尾頁

跳至