跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

我同 Cherry0511 年初六先去完摘士多啤梨。
的確係一個好地方
for 有車人仕會好方便,但搭車去嗰d 就會麻煩d,因為返出元朗架專线小巴好難搭,除非你行番出村口先有位上車 gar!!!

如果攪,攪手要考慮埋租旅遊巴 gar 啦!!!

原帖由 期待寶寶 於 09-2-3 15:41 發表
BBQ 都係一個好提議, 我公司聖誕係錦田鄉村俱樂部 (元朗錦田水頭村684地段109約) 攪, 覺得幾啱小朋友去, 果度有士多啤梨園, 有豬, 兔, 羊, 有機菜田....., 可以考慮. ...

男爵府

5月份冇得摘士多啤梨 gar 啦~

BBQ 都係一個好提議, 我公司聖誕係錦田鄉村俱樂部 (元朗錦田水頭村684地段109約) 攪, 覺得幾啱小朋友去, 果度有士多啤梨園, 有豬, 兔, 羊, 有機菜田....., 可以考慮. ...

大宅

loching and all,
thanks so much for organizing it. I won't able to help so much for the planning as I will be busy. however, if there is any adhoc task like being MC. I think I can help =)

男爵府

loching & cherry0511

咦...你哋年初六都係去錦田鄉村俱樂部!我哋都係呀

男爵府

其實香薰園都唔錯架,可以考慮

大宅

點~~ 你地想點攪? 出聲啦~~ 盡量滿足大家~~

男爵府

又會咁啱 ge~
可惜大家撞唔到啦!!

原帖由 lokjudy 於 09-2-3 17:24 發表
loching & cherry0511

咦...你哋年初六都係去錦田鄉村俱樂部!我哋都係呀

伯爵府

其實有冇車都好大問題.好似我冇車之人都幾擇駛.租車都ok.到時真係好似小學去旅行囉.響架車上大家都會吱吱喳喳咁.

原帖由 loching 於 09-2-3 16:30 發表
我同 Cherry0511 年初六先去完摘士多啤梨。
的確係一個好地方
for 有車人仕會好方便,但搭車去嗰d 就會麻煩d,因為返出元朗架專线小巴好難搭,除非你行番出村口先有位上車 gar!!!

如果攪,攪手要考慮埋租旅遊巴 gar 啦!!!

...

複式洋房

我都參加呀,酒店會係最舒服的選擇。

大宅

我冇參加1歲生日會, 今年一定會支持!!:lol

別墅

好媽媽勳章

我o地都無去一歲生日會,今次我o地都要參加,
如果郊遊,要考慮天氣,五月份都可能系"raining season"

別墅

贊成一天遊, 比班小朋友親親大自然, 活動吓! 我無去過"錦田鄉村俱樂部", 不過去過嘅朋友都高度推介叫我帶小朋友去, 話有好大片平草地比佢地玩同跑~ 如果怕交通問題, 倒不如齊齊唔揸車, 包架旅遊巴, 仲熱鬧, 好開心呀~ 或者搵"發達行"之類 tailor made 一個一天遊, 仲可以唔止一個景點添, 我搵佢地攪過一次四十幾人團, 都唔錯.

如果BBQ, 要考慮安全問題, 最好係西式"夾夾吓"o個種, 我上星期同班朋友去小欖燒烤樂園"拮拮吓"o個種, d爐密麻麻, 好危險, 都唔係幾敢比個仔落地行, 於是就成日抱住, 攞黎攪~

Hello, 我係小溢濠, 我現重12.6kg, 高87cm!

別墅

BB GYM 好呀,,
但我其實 咩活動都會支持.

別墅

I like both day trip and baby gym. Anyone knows the costing of Wisekids Playroom charges and how many kids they could accomodate?

別墅

If most of you prefer partyroom, here's one of the choices at Tsim Sha Tsui, but I worried it comes out like a playgroup lesson.

http://www.bravokidsland.com.hk/partyroom.php

Hello, 我係小溢濠, 我現重12.6kg, 高87cm!

大宅

Jackie

我同J.kong都去過Bravo Kids度試堂個play room唔大,我想應該要睇o下有幾多人會去參加先。

酒店就大人細佬都舒服D,但你o地所講o既"錦田鄉村俱樂部"要唔要預早book,我覺得呢個提議唔錯,不過可能到時熱會有好多燒豬出現 ,如果真係去呢個地方就不如揾D一日遊幫手book車,我都覺得BBQ好危險,如果“夾夾o下”o個種形式就ok。

我係半職媽,都可以幫o下手。

大宅

maybe we should estimate how many people would like to join sin la....and prefer which style
Hotel 一日遊 Playroom
1) yatyat21 3A2B 3A2B X

原帖由 Smallpigbb 於 09-2-4 08:23 發表
Jackie

我同J.kong都去過Bravo Kids度試堂個play room唔大,我想應該要睇o下有幾多人會去參加先。

酒店就大人細佬都舒服D,但你o地所講o既"錦田鄉村俱樂部"要唔要預早book,我覺得呢個提議唔錯,不過可能到時熱會有好多燒 ...

大宅

Name Hotel 一日遊 Playroom
2)smallpigbb 2A1B 2A1B X

別墅

3) 英姑 2A1B 2A1B X
桐桐媽媽
http://hk.myblog.yahoo.com/karenlaw0110

男爵府

畀面勳章

3) 英姑 2A1B 2A1B X
4) Daladala 2A1B 2A1B 2A1B

首頁
12345...6

尾頁

跳至