自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

neversaynever 發表於 17-8-4 14:43
我見我朋友買咗件supreme 係串錯字其實點可能會$399吖。。。。。仲要買一送一
...

唔係喎,我老公係出面買都係有折,大約$3xx一件,我見話咩清貨先上當啫

子爵府

applefei 發表於 17-8-4 14:51
唔係喎,我老公係出面買都係有折,大約$3xx一件,我見話咩清貨先上當啫
...

Aape都有機會,我意思我frd件supreme

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

我早2日fb見到有張bb搖搖椅3折,限量1000張,但佢個website又係乜都冇,fb又delete晒舊post,我而家有d擔心

子爵府

回覆樓主

又有人中招
呢d甘既黑店可唔可以唔可再出黎害人?

男爵府

開心吸收勳章 DHA勳章

回覆樓主:

呢個鑊好似好多人都買完貨不對辦

大宅

sunlui 發表於 17-8-4 18:58
我早2日fb見到有張bb搖搖椅3折,限量1000張,但佢個website又係乜都冇,fb又delete晒舊post,我而家有d擔心: ...

唔使担心,九成中伏

侯爵府

euniceyung 發表於 17-8-3 23:25
有沒有方法對付他們?

沒有,因為店主可刪除留言。多囗問句,為何不直接在淘寶/天貓買?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

FB買野真係無保障

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

公爵府

回覆樓主

生意真係易做 fb賣鑊都信得過?!

琥珀宮

回覆樓主:

前幾日先有人post過俾人呃

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

sunlui 發表於 17-8-4 18:58
我早2日fb見到有張bb搖搖椅3折,限量1000張,但佢個website又係乜都冇,fb又delete晒舊post,我而家有d擔心: ...

一定又係伏野

大宅

回覆樓主:

同街邊嗌咪賣嘢啲人一樣,demo 用正貨,你買就比假嘢你
街頭騙䅁網上版

首頁

尾頁

跳至