自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

但寫左我個名,係米咩人都拎到錢?

子爵府

2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

劃死一定要入戶口, 唔可以就咁去攞錢

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

無劃死,但如果劃咗 OR BEARER,都係只有你可以攞,唔一定要入戶口,可以去支票上的銀行出示身分證即取現金。

大宅

Lihoma 發表於 17-8-4 16:43
無劃死,但如果劃咗 OR BEARER,都係只有你可以攞,唔一定要入戶口,可以去支票上的銀行出示身分證即取現金 ...
對!對!對!

子爵府

複式洋房

係架好危險

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

冇劃死,任何人都可以攞到錢

珍珠宮

回覆樓主:

再問,張cheque係恒生,一定恒生拎cash?

侯爵府

BIGPAT 發表於 17-8-4 17:18

唔係,去你想bank in 嘅銀行
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

BIGPAT 發表於 17-8-4 17:18

如支票無劃死,你想即拎現金就要去恆生,如入戶口等過數就去你開戶銀行入。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Lihoma 發表於 17-8-4 17:27
如支票無劃死,你想即拎現金就要去恆生,如入戶口等過數就去你開戶銀行入。 ...

正解

首頁

尾頁

跳至