跳至

首頁

尾頁

子爵府

各位, 睇咗我e比你哋啲相未, 掂唔掂? 如果覺得可以的話, 我諗大家要決定個日子至得, 因為佢哋入面啲宴會廳非常搶手, 要天未光落去會所門口排隊架!

Cyrusmum - 3月7, 8, 14, 15日

子爵府

我都至想係15號, 因為思翰廿幾號又要開始測驗, 到時我怕佢玩散咗個心呢!

子爵府

咁宜家係咪最後決定15號? 我妹話一個月前要入紙抽簽喎!

子爵府

我會揀下午時段, 不過應該係大熱時段, 都係要睇吓抽唔抽到!

子爵府

我哋book唔到15號呀!

我妹今日落去會所至知原來如果唔係星期日的話, 就可以去排隊, 唔駛抽簽! 所以想問吓大家14號得唔得? 可以的話, 我妹就今個星期五去排隊! 唔得的話, 就要再搵另一處地方!

子爵府

佢哋好似只分早中晚三輪, 下午嗰輪好似係1:30咁上下!

子爵府

如果14晚咁多人咁遲至到, 15號第日要返學, 又唔係咁方便, 我諗都係改地方會適合啲!

我暫時諗到兩處, 不過仲問緊資料, 你哋有無其他見議? 將軍澳媽咪, 你哋會所仲會唔會book到?

Cheeky Monkdy's Fun House (小西灣)http://www.cheekymonkey.hk/zh/facilities.php

黃埔Yo Park
http://www.musicfarmworkshop.com/yopark.htm

子爵府

黃埔Yo Park嗰度, 我check咗有期, 佢fax咗份資料比我哋, 你哋入email check啦!

內容大致如下 :

日期 : 3月15日(星期日)
時間 : 下午2 - 6
地點 : 黃埔花園聚寶坊Yo Park
價錢 : 大人 - $138, 小童 - $108
內容 : 30人派對套餐(唱K食buffet)
- 10款主菜, 2款飯/意粉
- 鮮果拼盤2個, 頭盤2款
- 甜品2款, 湯1款
- 自助任飲吧
- Wii/XBox
- 多款益智棋類
- 1磅D.I.Y.蛋糕
- 香檳1支

**因為今日負責party同事放咗工, 聽日下午會再聯絡我, 大家有乜疑問即管發問啦!

子爵府

另有場地選擇 :

Party Party
http://www.clownsfamily.com/

子爵府

Yo Park嗰度上次同YuYung係咁易去睇過吓! 但唔肯定夠唔夠地方比佢哋玩, 希望啲兩日有時間去睇吓啦!

子爵府

今日我會去黃埔, 到時會過去睇吓! 不過其實我哋就算租到會所, 都係靠我哋自己比遊戲佢哋玩架啦! 除非我哋另外出錢請人同佢哋玩又唔同! 但我估價錢都唔平!

子爵府

今日DuncanMa幫我哋check到Metro Town(都會駅)15號仲有位, 不過由於入場要有會員証, 但佢朋友嗰日下午唔係屋企, 所以宜家商量緊可以點做. 另外DuncanMa會返佢自己會所睇吓仲有無位, 今晚希望有消息再通知大家啦!

子爵府

我琴日無去到黃埔睇場呀! 因為當時DuncanMaMa話Metro Town嗰邊有位, 可以book過去, 所以我咪無去睇到囉!
如果係咁, 我就聽日睇吓有無時間去睇吓先!

原帖由 JacquelineHo 於 09-2-24 12:46 發表
Cyrusmum,

DuncanMama 回覆o左 "Ocean Shores" 冇期,Metro Town(都會駅)的 function room 太細,只可放得落2張圓檯,我諗要放棄的了!

您昨日去視察 "黃埔" o個邊點呀??

子爵府

今日去咗睇Yo Park(加州紅)個場, 資料如下:

日期 : 15/3 (日)
時間 : 2 -6 PM
地點 : 黃埔聚寶坊Yo Park(冒險樂園嗰期)
費用 : 大人 - $138 小朋友 - $108 (另加一)

4小時卡拉OK派對套餐 :
- 主菜 10款
- 飯, 意粉 2款
- 鮮果拼盤 2個
- 頭盤 2款
- 甜品 2款
- 湯 1款

免費項目 :
- 自助任飲吧
- 遊戲機(Wii / XBox)
- 32款益智棋類
- 1磅D.I.Y.蛋糕 (小朋友可以加啲朱古力呀糖呀咁去玩喎!)
- 香檳一支

30人場地 - 基本上係個跳舞室, 食物會set埋係一邊!

40人場地 - 有個台, 中間會騰空比小朋友玩, 四邊有枱椅!

Options :
1) Party姐姐 - $300/hr
2) 互動魔術 + 扭波波 - $600/hr

**負責人話我哋啲小朋友年啲, 魔術會較為適合!

www.yopark.com.hk

子爵府

大家請報人數, 因為我地想睇下夠唔夠人訂40人的場, Cyrusmum話40人場大好多正好多架

Cyrusmum - 2大1小
YuYung -1大1小
Ivy - 2大2小
Jacqueline - 1大1小
mamiya -
hayiu -
ACYW -
Cherryma - 2大2小
Cheukmammy -
cnine -

總數 : 8大7小 = 15人

子爵府

各位,
今日我已經落咗訂, 不過可惜比人先到一步, hold起咗大廳位, 但佢就未落訂, 所以嗰度職員話如果我哋一confirm到夠40人, 而嗰個客人都未落訂, 就可以轉比我哋喎! 但相反就會比人先!
另外佢哋剛開始有七折優惠, 不過加一服務費就無得折, 所以將原本價錢打八折就得! 即 :

大人 : $138 ----> $110.4
小朋友 : $108 ---> $86.4

以上價錢已包加一, 但未計我哋再買蛋糕, 禮物或搵魔術師!

cherryma,
佢哋話可以搵自己既魔術師去, 所以你可以去問吓你上次嗰個既價錢啦!

子爵府

cherryma,
咁我早啲覆人要咗個30人既場同埋要個魔術師啦! 不過佢哋話啲魔術師都係出面公司請, 啲價錢差咁遠, 唔知質素, 會唔會......?
今日我係反斗城時見到啲遊戲用具, 例如布袋跳, 匙羮運蛋咁, 價錢唔貴, 佢哋可能都玩得開心! 另外唔知佢哋識得玩估戲名未呢?
至於禮物方面, 我諗你都係上淘寶換好啲, 因為個水壺好似要做十幾日, 我哋應該趕唔切呀!
咁蛋糕係咪都係照去美心訂個"7"字? 係我就搵日去攪埋!

子爵府

"數碼相水樽" updated info.
http://www.fotomaxonline.com/member/giftitem.asp?gid=18

(1) 相 : 800-900kbs (< 1m)
(2) 顏色 :silver / white
(3) 加名 : 可以在相的下方加名,每個加$10,有需要的不如自己在相片上加名好了!
(4) 我諗 400ml($88) 呢款o岩他們的了!

** 交相 deadline....WITHIN TODAY !!! **
< [email protected]
>

(1) Cyrusmum 1個 silver (sent)
(2) YuYung
(3) Ivy 2個 white (今晚 send 相俾你)
(4) Jacqueline 1個 white
(5) mamiya
(6) hayiu 1個 white (今晚 send 相俾你)
(7) ACYW
(8) Cherryma 1個 silver
(9) Cheukheimummy

子爵府

cherryma,
我馮星期一至會到黃埔, 所以聽日至訂, 就訂你哋上次講嗰款, 睇吓人哋改唔改到啦!

子爵府

今日個蛋糕攪掂咗啦! 個金牌可以改為"7"字, 另外再加個朱古力牌寫住"March 2002"!

首頁

尾頁

跳至