自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

珍珠宮

我本人又無詳所謂, 我唔係年青人~

但我兩個女好鐘意Twins.....所以會有D影響, 佢地只係小學生, 似明非明....如果再出返黎, D記者實摷返佢D[歷史]出黎壞舊一番....到時又要輔導了~

水晶宮

我係勁憎柏豬...我認 !!

佢之前上小s/康永 訪問....人地問佢咁多斷誹聞....邊個真邊個假.....佢竟然話只有陳x東係真...

個主持都o 咀...問..咁謝廷瘋 ? 柏豬 look 大隻眼..答 : 假的 !!

之前傳佢有仔結婚...佢上無記嗰d 咩咩追擊... 又 look 大隻眼答 : 無d咁既事 !!

我頂....係咪當我地係老襯 ??

男爵府

無所謂啦 ! 由佢地出道, 我都唔鍾意 ! 唱歌又唔得, 又其時佢公司 d artist !

子爵府

原帖由 ardnas65 於 09-2-6 11:11 發表
佢應該自我增值, 做幕後啦.... 幕前我諗無乜人會buy佢... 除左d 咸濕仔/ 伯虎....
係落,可能楊生吾肯,要歸本

大宅

呢d假到死的藝人, 一d都唔鍾意唔睇好.
唔只佢一個, 佢成公司d人都係假到死. 冇興趣知或睇佢地d假新聞.

佢復出一見佢就轉台,好似見倒佢師姐容扒兒,一見佢d廣告就轉台.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢復唔復出與我冇關,不過以後就唔好再扮天真 & 傻啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

I DON'T LIKE HER:;pppp: :;pppp:

禁止訪問

等待驗證會員

原帖由 daniel44 於 09-2-6 11:13 發表
係落,可能楊生吾肯,要歸本

但係佢地之前搵埋搵埋個d.. 應該歸左本呀.. 我估佢兩個係事發前幫佢間公司搵得最多錢ge 藝人......

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢鍾意咪復出law, 不過我唔會睇之ma

男爵府

做乜仲有人話佢扮純情咁搞笑?

佢係一個藝人,佢要用邊種形象面對咁多人係由公司決定,唔係佢自己本身有得揀架

o係呢件事上佢都係受害者o黎架喎

大宅

好老實,係呢個圈扮純情嘅唔只佢一人,反而佢同一出事就避走美國嘅陳生相比,我反而同情阿嬌多啲.......

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係有難度, 1. 名氣(接受度)要由水底升番上水面, 再由水面升上天, 2. 如果演技,唱歌技巧從無提升過, 咁真係多一個唔多, 少一個唔少!!!mouth: mouth:

大宅

YES..冇話唔支持...只係想佢做人唔好再咁假...扮可憐同純情LOR~ :;pppp: :;pppp:
:;pppp:
做番佢自己本身人地睇落會舒服D LOR~

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

對英記的偽人一向冇好感, 攪到報晒警話移花接木, 原來只是淫事一宗, 浪費警力; 畀人影到條bra帶就喊到要生要死, 話唔知點再面對小朋友的父母… 但淫照一出, 就講到自己天真及傻, 100%受害人咁話… 唉!牛唔飲水唔襟得牛頭低嘅, 妳話畀人落藥, 在不清醒的情況下影就話慘啫, 不知所謂, 不過如果佢去拍三級片, 應該會賣個滿堂紅的啊。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

子爵府

唔LIKE佢 , 未影之前都唔LIKE, 成日扮上菜

出咪出, 祝佢唔好比人叫黑包

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢出番泥都好慘~
又無以前一樣既收入...
其實可能因佢簽左英皇份野~
唔走得~又要還債.......

侯爵府

諗起佢, 又諗起鮑魚
好采過左年0者

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

出番黎都冇以前咁紅囉! 所以做任何野都要臨清楚!

侯爵府

無拿拿又講自殺, 唔好成日教人死啦
原帖由 bb123321 於 09-2-6 10:43 發表

Agreed! 咁人地都要生活, 唔通要佢自殺至安樂? 人誰無過呢,以後再揾唔揾到吃就靠佢自己, 希望佢經1事長1智la.

首頁
12345...12

尾頁

跳至