夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

多謝各位唔同既意見,我明過去係過去。但到今日佢都係話同唔女性出trip, even 瞓同一張床,都係好pure, 只係一個伴,我曾經,應該話一直希望相信。剛剛,我發現佢行李有大量condom, KY.

瑪瑙宮

anniekayan 發表於 17-9-1 08:55
但到今日佢都係話同唔女性出trip, even 瞓同一張床,都係好pure, 只係一個伴, ...

你咁都會信佢講的話, 真係無野好講. 邊有人同人出 TRIP 會同床, 你會唔會出 TRIP 同人同床? 痴線, 佢都當你死的+懵的.

其實你係離唔開佢, 定離唔開佢 d 錢? 你話佢有大量錢比你洗.

珍珠宮

減齡達人勳章

多謝各位唔同既意見,我明過去係過去。但到今日佢都係話同唔女性出trip, even 瞓同一張床,都係好pure, 只 ...

點可能一男一女瞓埋同一張床,會冇事發生,仲好pure???? 咪玩啦,大家成年人,個女人肯跟一個男人去trip, 都仲要同床,就預咗會發生關係。唔係甘純情,大家瞓埋一張床一齊睇電視嗎? 你老公真係講大話都唔經大腦

其實你老公係咪覺得你好蠢?

做錯咗,認真承認錯處,又肯回頭,我都覺得應該比多次機會。但你老公.........係擘大眼講大話

男爵府

多謝各位唔同既意見,我明過去係過去。但到今日佢都係話同唔女性出trip, even 瞓同一張床,都係好pure, 只 ...

佢就算同你講佢同好多女人做愛,啲KY點用,比哂啲畫面你,你係咪會易啲忘記? 唔會囉。你仲執著佢係咪講大話,即係你仲未接受到佢出軌,人心隔肚皮,唔係你肯付出愛就足夠清楚了解到佢,你想嘗試挽救婚姻,我都支持,但你首先要好好釐清現實,你係愛緊你幻想出嚟嘅佢,定係真實嘅佢?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

吓,佢咁快就放定風,準備同D女「出trip」?連個喼都唔unload?
事情已經發生左,哭到眼盲,對方也不會改,就要為自己打算,先諗下自己想要什麼。如果你只要一個伴,唔理佢踏出家門之後如何,只要佢在你面前時好好對你,咁你就可以繼續要呢個老公。
否則,就閃啦。

BTW,我會拆開哂佢所有domdom,唧哂D KY在佢D衫度,才鎖好個喼。

大宅

回覆樓主:

老實 佢唔認個d叫外遇 證明佢無悔改 只係氹下你 下次會做得更精明

大宅

深藍色 發表於 17-8-28 01:22
係,唔同女人即係為性,同1個女人仲驚。

同意! 有幾多人真的可以一個伴侶到老, 只要識返屋企就ok la, 做個smart的女人, 別苦了自己

伯爵府

2024年龍年勳章

唉。

侯爵府

有埋KY即係玩肛交,有無唸過個男人連人妖都有玩過 記得驗身呀。

男爵府

其實你根本拒絕相信事實,你老公話同牀冇做,你都有「諗」下去信佢,就算而家俾你搵到condom同ky 又點?佢都可以話人地俾佢袋住/係其他同事之類嘅藉口去耍你,而你又會「希望」去相信,繼續自己扼自己。

翡翠宮

回覆樓主:

我係發現一次,掉都掉吾切既人。

我完全無時間,心力,腦力,去成就偉大既愛情同婚姻(聽聞此宇宙內有)

樓主,吾好再哂時間啦,人生除左婚姻仲有好多野喎。

男爵府

樓主,你仲可以信佢以後吾會出軌???愛你吾會甘傷害你,仲要講甘白痴既野,同床無事發生???中學生都吾信拉!

公爵府

走啦, 佢完全當你弱智。

做人要爭氣, 何必留喺一個騙子身邊。

子爵府

子爵府

佢長期放行理?

子爵府

2024年龍年勳章

衝勁BB 發表於 17-9-1 20:20
其實你根本拒絕相信事實,你老公話同牀冇做,你都有「諗」下去信佢,就算而家俾你搵到condom同ky 又點?佢 ...

佢真係話幫人袋住,但有盒係係澳門買未拆

子爵府

衝勁BB 發表於 17-9-1 20:20
其實你根本拒絕相信事實,你老公話同牀冇做,你都有「諗」下去信佢,就算而家俾你搵到condom同ky 又點?佢 ...

有老婆……根本吾可以同其他女人同床無做都吾得la

瑪瑙宮

anniekayan 發表於 17-9-1 22:54
佢真係話幫人袋住,但有盒係係澳門買未拆

咁你都又信???

大宅

回覆樓主

如果我係你,我會即走,因為佢連個好d 嘅大話都唔肯講,完全冇諗住收埋所謂「罪證」

當你係白痴?

樓主你可以繼續留低,有一日你自己承受唔住就會自己離開

男爵府

回覆:走出出軌陰影(長呻)

唉!睇晒樓主真是傻得好可愛,奇實女子無材便是德在古時?樓主做个簡單既蠢女人幸福好多,繼續過你既濶太生活吧?又吾洗生兒欲女消遙自在,不知幾善殺旁人,閉上眼睛好快就幾拾个塞暑。

首頁

尾頁

跳至