自由講場

跳至

首頁

尾頁

官方特派專員

FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 BK Milk勳章

向來BK臥虎藏龍,猛人眾多,不時有精彩帖文討論,上至天氣預報,下至家頭細務,事無大小都有一眾國民熱烈回覆,資訊又快又齊全。

為咗鼓勵國民們繼續分享,國王特派「熱帖搜查員」,走遍各個版區搜尋高質熱帖,喺得到發帖者同意下,搜查員會將揀選嘅好帖,轉貼去親子王國官方Facebook專頁,令更多人可以接觸有關資訊;被選為熱帖嘅國民,仲可以得到貢獻生產力100分!至於貢獻生產力分數有咩用,同國民報料任務嘅詳細資料,就要留意下一階段嘅公佈喇!

記住,多啲發好帖,累積貢獻生產力分數,先儲先得,遲儲就係你損失!唔好再等喇,一於痴實BK論壇啦!

******** 行船爭解纜,熱帖我報先!*********任何最hit資訊、高質分享、爆趣話題,有成為本月熱帖潛質,都歡迎向熱帖搜查員報料賺積分!等你PM!

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

男爵府

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

熱帖搜查員 發表於 17-9-5 10:42
向來BK臥虎藏龍,猛人眾多,不時有精彩帖文討論,上至天氣預報,下至家頭細務,事無大小都有一眾國民熱烈回 ...

珍珠宮

回覆樓主:

幸福肥師奶

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

子爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

子爵府

回覆樓主

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

大宅

熱帖搜查員 發表於 17-9-5 10:42
向來BK臥虎藏龍,猛人眾多,不時有精彩帖文討論,上至天氣預報,下至家頭細務,事無大小都有一眾國民熱烈回 ...

子爵府

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

分用嚟做咩呢?

官方特派專員

FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 17-10-1 20:58
分用嚟做咩呢?
不同種類積分可以有助會員加快升級用戶組!另外,早前王國教室就舉辦咗一個親子活動,可以用積分換取參加名額!

你可以參考返呢個已完結活動嘅相關連結,

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20350822&extra=page%3D1

想了解更多,就要留意住嘅王國教室討論區啦!
******** 行船爭解纜,熱帖我報先!*********任何最hit資訊、高質分享、爆趣話題,有成為本月熱帖潛質,都歡迎向熱帖搜查員報料賺積分!等你PM!

首頁

尾頁

跳至