自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

複式洋房

無人可以傾訴,希望傳媒朋友唔好拎我個貼做題材..
謝謝!

發現c6(2x歲),同一個中年女人(睇樣起碼有4x),有古怪....

今早係c6銀包發現兩張演唱會飛飛尾,
再睇一睇日期,我手都震埋....
因為個日,c6話佢要OT........
諗左一陣,決定問佢同邊個睇演唱會..
佢反應好古怪..狂問我咩事...
最後我把兩張飛尾車埋去佢到..

佢就話...個女同事近日鬧離婚,所以搵c6陪..
但又驚我亂諗,所以扮OT...
C6為左解釋,佢唯有成部電話交比我睇,
比我睇哂佢任何信息,相片..但當然無乜大發現..
(平時佢死都唔肯解解鎖...)
仲話比當日影既相我睇,話係老女人一個....
又唔係後生靚女....

我一睇D相(佢地起碼影左3-40張相),
佢地儼如情侶咁互相幫對方影相,但無合照.....
個女人衣著扮到自己懶青春咁...化哂妝
著條緊身吊帶裙,仲要成條都係姣爆既珠片....

我話,個女人扮到自己成隻雀咁,
1D唔似係就快失婚既傷心女人...
扮到咁靚同c6出街,女方一定有野!
話哂c6又高大,又後生,有氣有力!

我好心痛咁喊,我話...
你出去同後生女偷食我都可以理解到..
起碼後生女青春無敵...

但同個咁既老女人出街...
我直頭覺得你做咩咁樣糟蹋自己?
個女人狼虎之年,
我真係唔敢諗你到底有無滿足過佢既需要..

佢答我無同個老女人發生過關係..
只係佢唔開心,所以陪佢..
但我係極度懷疑...
點解佢唔開心要搵你陪..
而你又肯陪?
點解唔開心要扮到咁姣?
點解唔開心要睇演唱會?
點解你地好似拍拖咁影咁多相?

愈諗愈心痛...我話我地分開啦...
C6喊住咁求我,話好驚無左我....
話佢做錯左,以後唔會再聯絡佢...
佢去邊都會同我報到...

最後,我都選擇原諒佢..
但心中有條刺...點算好?

琥珀宮

畀面勳章

chan.bb 發表於 17-9-10 13:37
謝謝!

似啱啱開始,女就肯定有心,但男就半推半就

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主

係冇嘢嘅約埋果個女人出嚟見面,叫你老公介紹返。
呢D40+女人要小心D

大宅

回覆樓主:

好明顯神女有心,睇緊d 你老公
你老公仲要講大話呃你OT
不過既然你選擇原諒佢,咁你唔好再深究佢地有冇上過床,如果他同你講有做過,你接受到嗎?會離婚嗎?如你唔捨得離開,咁你唔知好過知

ada0707    發表於 17-9-10 17:07

珍珠宮

一次不忠百次不容

男爵府

有景滾!
個女人一定有野架拿
老公就半推半就 心癢癢果啲
好易岀事 睇梗啲

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

謝謝!
立即比得你睇,男人應該肯定明顯冇野。所以我唸唔明你因爲咩而喊。
但既然你有條刺,唔好委屈自己,分開下好既,無謂迫自己。
雖然我都係唸唔明點解你會有條刺。

複式洋房

I9528 發表於 17-9-10 13:39
似啱啱開始,女就肯定有心,但男就半推半就

我真係好心痛....好驚...
個女人做得佢亞媽....

一諗到個女人當日扮到成隻雀咁..
有我c6陪住佢,既勝利心態...
真係接受唔到

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

女同事, 定女上司? 普通同事駛咩咁好心陪人呀! 女上司就話怕逆佢意無運行啫!

別墅

牛年勳章

首先.. 樓主有冇小朋友先? 冷靜落黎係咪真係都原諒吾到佢.. 成件事我覺得係個女人有心.. 你C6就未必有意.. 所以未必需要為左個老女人搞散屋企頭家

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

會否個女人有物質方面滿足到你老公,衰D講即係包個男人咁

水晶宮

回覆樓主

男嘅都應該有背叛或偷食之心。
P.S. 不要看輕任何年齢的女人,她們各有美態,可能妳c6又buy呢個年紀的女人呢!

複式洋房

tester5 發表於 17-9-10 13:47
立即比得你睇,男人應該肯定明顯冇野。所以我唸唔明你因爲咩而喊。
但既然你有條刺,唔好委屈自己,分開下 ...

因為我c6呃我扮OT同第二個去街,
所以我亂諗左好多野...
諗佢地有無做過....
諗個女人狼虎之年,c6有氣有力...
所以諗到喊....

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

謝謝!
個女人肯定係姣婆,好多女人扮婚姻唔開心,
搵男人傾訴,
個男人就以為自己夠man咁囉,
不過你個case差十幾廿年又誇張左D,
你C6話嗰個係同事,
踩上佢公司接C6 放工,
要你C6介紹你認識個姣婆,
如果有野,佢會搵你C6傾,
你C6返屋企就突擊要佢交出電話。

珍珠宮

回覆樓主:

明知你介意,所以先扮OT, 所有以為自己手廿把持得住嘅男人都係太高估自己,佢好單純,亦太天真。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

chan.bb 發表於 17-9-10 13:55
因為我c6呃我扮OT同第二個去街,
所以我亂諗左好多野...
諗佢地有無做過....
咁你係因為自己「亂唸」而喊,並不一定是事實。不過,你絕對可以難過,這是你的感覺,雖然可能並不真實。

珊瑚宮

環保接龍勳章

o_____o 發表於 17-9-10 13:52
會否個女人有物質方面滿足到你老公,衰D講即係包個男人咁

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

伯爵府

soso1227 發表於 17-9-10 13:55
個女人肯定係姣婆,好多女人扮婚姻唔開心,
搵男人傾訴,
個男人就以為自己夠man咁囉,

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

咁梗係想偷食,你咁後生都可以對手仲要....自己諗吓是否可以接受。

首頁
12345...8

尾頁

跳至