在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章

yanyan-mummy 發表於 17-9-12 12:39
都攰架

企得耐腰骨好累的,叫仔女幫手洗碗啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章

yickly 發表於 17-9-12 12:24
午安kin

唔會太早,我女9點瞓,5點幾食岩岩好

你兩個女都9點瞓呀?好乖呀

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

kin818kin 發表於 17-9-12 12:06
Dream Dream 午安

好吸引呀!

在惠x買,好食過百乖

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

kin818kin 發表於 17-9-12 12:22
係呀!

今日我攞左日病假係家休息,順便執下屋先

保重

你唔係有工人幫手咩?

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

kin818kin 發表於 17-9-12 12:58

返學日子要9點瞓,放假可以晏少少,你仔女好夜瞓?

水晶宮

畀面勳章

kin818kin 發表於 17-9-12 12:58
可以9點訓好好呀. 我仔細個讀小學果時都未試過9點訓, 都係10點零先訓

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yickly 發表於 17-9-12 12:53
今朝出咗

咁今日有冇得早走?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kin818kin 發表於 17-9-12 12:57
企得耐腰骨好累的,叫仔女幫手洗碗啦

佢地一向冇做家務架

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

yanyan-mummy 發表於 17-9-12 14:10
咁今日有冇得早走?

我每日都早走

雲母殿

yickly 發表於 17-9-12 14:11
我每日都早走

咁好

珊瑚宮

yanyan-mummy 發表於 17-9-12 14:13
咁好

做晒野就走,老闆唔會理我

雲母殿

yickly 發表於 17-9-12 14:15
做晒野就走,老闆唔會理我

你份工真係好,想問下仲有冇雙糧花紅同埋加薪幅度高吾高架?

珊瑚宮

yanyan-mummy 發表於 17-9-12 14:29
你份工真係好,想問下仲有冇雙糧花紅同埋加薪幅度高吾高架?

我老闆除咗火爆之外,佢都算係咁,我攪掂公司野,佢問我野我又答到佢,遞下茶服待下佢,佢又唔會理我啦,間唔中同我食下午飯,之後佢都走,我自由時間就開始

公司無乜福利比我架,無雙糧、醫療,有花紅,每年加幅5-15%,要睇個年公司生意額

珊瑚宮

回覆樓主

突然行雷

水晶宮

畀面勳章

yickly 發表於 17-9-12 14:38
我老闆除咗火爆之外,佢都算係咁,我攪掂公司野,佢問我野我又答到佢,遞下茶服待下佢,佢又唔會理我啦, ...
你份工都好筍呀

珊瑚宮

靚豬豬 發表於 17-9-12 14:51
你份工都好筍呀

辛苦你唔知咋

公司得我一個人處理文件

珊瑚宮

回覆樓主

落雨啦

雲母殿

yickly 發表於 17-9-12 14:38
我老闆除咗火爆之外,佢都算係咁,我攪掂公司野,佢問我野我又答到佢,遞下茶服待下佢,佢又唔會理我啦, ...

加到5-15%都吾錯喎

雲母殿

yickly 發表於 17-9-12 14:49
突然行雷

吾好落雨

水晶宮

畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 17-9-12 14:59
加到5-15%都吾錯喎
好羨慕, 我公司好CHEAP, 加得3~5%咋, 飲餐茶都無左

首頁

尾頁

跳至