自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

已經好多次唔見? 應該有條長帶, 叫佢一路要掛住係膞頭, 再放係大脾到! 再唔見, 叫佢用零用錢買個新!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mingmin豬 發表於 17-10-11 15:03
應該第四次了,小學時有我接送,否則仲多,有兩次在站頭揾得番,兩次要再買,女仔要靚,唔肯背斜帶,要手 ...
同佢講, 靚係付出代價!!

琥珀宮

mingmin豬 發表於 17-10-11 15:05
呢個有難度,佢都冇乜多餘錢,扣零用都唔知扣到何年何日
咁跟樓上所講, 剝奪佢喜歡做嘅野一星期, 阿媽唔好心軟! 否則你叫佢唔好再學!

琥珀宮

Charlotte_mom 發表於 17-10-11 15:43
拎個大背囊呀。我仔枝長笛成皮,唔見左我驚會家暴

琥珀宮

mingmin豬 發表於 17-10-11 16:06
我頭先趕頭趕命,就係送支 spare 畀佢頂住先,佢冇得吹,會影嚮 orchestra 訓練
...
下下有阿媽補鑊, 兜底, 佢點會上心保管枝笛!!!

首頁

尾頁

跳至