使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

更新前已經入吾到,今日更新完仍然入吾到。

我用 Note 4 , Android 6.0

每次按論壇入自由廣場再按入post都係咁,第一次就彈出論壇,再次按入自由嘅post就直頭彈離BK出左去手機icon畫面添。

以上情況我不停重覆做左十幾廿次都係入吾到,結果係我放棄了,等下次再玩。

通常玩十次八次先有一次入到。

除左自由廣場嘅post,其他post都偶然有發生一兩次。

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

jt824 發表於 17-10-27 11:04
更新前已經入吾到,今日更新完仍然入吾到。

我用 Note 4 , Android 6.0
請到以下主題留言,以便技術員跟進,謝謝

[Android] BK App 3.6.2 意見/故障報告集中帖 (10月11日上架 )

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20546492&extra=page%3D2
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

回覆樓主:

好的,明白,謝謝!

首頁

尾頁

跳至