想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

想問下甘樣屬唔屬於m前控

別墅

fdcm 發表於 17-11-1 21:02

驗綠d
一係就買支捧捧驗:mother:

男爵府

fdcm 發表於 17-11-1 21:02

你今日dd?
如果係,有機會,你可以買 棒棒 驗下!

複式洋房

回覆樓主

如果今日dd應該驗到㗎喇喔⋯⋯
我今日dd驗的,可以參考下

男爵府

2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

Lukeung 發表於 17-11-1 22:02
你今日dd?
如果係,有機會,你可以買 棒棒 驗下!

應該今日係DD,但我應該遲排卵,因為我高溫只有10日

男爵府

Abbie0507 發表於 17-11-1 22:06
如果今日dd應該驗到㗎喇喔⋯⋯
我今日dd驗的,可以參考下

你呢幾日身體有無咩唔舒服呀

複式洋房

fdcm 發表於 17-11-1 22:21
你呢幾日身體有無咩唔舒服呀

暫時都未有特別感覺,有小小攰,無人哋講果啲谷胸果啲感覺,每日都有小小浅黃色分泌物
之後就無喇
我係用紅d check 住排卵㗎,所以今日係排後day14,希望帮到你喇,加油,祝好孕

男爵府

Abbie0507 發表於 17-11-1 22:26
暫時都未有特別感覺,有小小攰,無人哋講果啲谷胸果啲感覺,每日都有小小浅黃色分泌物
之後就無喇
我係用 ...

我今個月先第一次用紅d,所以每日都check住睇下個變化,不過多謝你先

首頁

尾頁

跳至