婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識好的骨科醫生嗎?

骨折位生了個水瘤,醫生話要睇專科,可能要做手術,所以想搵個好d嘅.

請問有冇好介紹,一次幾錢?

請問旺角的劉文錚,李期成,龍廷鈞,黃國成(佢荃灣都有診所), 同鄭宗麟 好唔好? 謝謝.

侯爵府

Re: 認識好的骨科醫生嗎?

我睇過鄭宗麟, 因湊亞仔時唔識用力, 攪到手腕筋膜炎, 第左兩次, 打左只骨針就無事. 我都有介紹過一個bk媽咪去睇, 佢都話好.
Fees 大約$600.

大宅

Thank you very much! 我明天試下搵佢.

大宅

鄭醫生今日要做手術,請問黃國成好唔好?

男爵府

Lou Lou,

我想問下你點發現自己生左個水廇架? 我老公星期二整親隻手指尾腫庝, 去左東區照X光話冇碎骨, 之後隔左一日, 醫院打電話黎叫佢返去再睇過, 醫生話佢隻手指尾頭有個黑影怕佢生左個廇, 重有少少骨碎左, 依家要等到下星期四轉去骨科再睇過, 我好怕佢個廇唔係良性呀!

大宅

我上個星期才發現的,在左手手腕關節位,有成2cm大,剛看過骨科(終於等多一日看返鄭醫生),他沒有幫我照,說應該是因為我揍bb用力過度,撕裂關節的膜,使裹面的啫喱狀物流出而形成,但詳細則要把它割出來化驗才知是否良性,所以我正在等做手術了.

我想每個人的case都未必一樣,最緊要盡快求醫,找出結果.可以試下搵多個醫生睇. 你也不用太擔心. 我是基督徒,我幫你祈禱吖,希望你先生冇事!

大宅

請問有否鄭醫生的電話?

首頁

尾頁

跳至