懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如果想喺法國醫院順產, join唔join package好, 大概相差幾多錢??
有冇媽媽剛生完, 可以比d意見??

複式洋房

有冇媽媽幫幫忙??

大宅

我12月生完, 按金 : $6000
住了3天2夜, 駐院醫生接生, 順產, 沒用無痛. 出院俾多 $22k 多, 即是共 $28-29k
:-)  :-?  :-P

複式洋房

唔好join package呀,join唔抵,因為要你瞓多一晚。

別墅

我12月生左,
住了3天2夜, 順產, 沒用無痛.共 $26600

大宅

wa, 好抵呀...我朋友開刀, total 4萬6, o係2月生既, 差咁遠架....

我想順產, 但ding 唔順時會要用無痛, 好似加多5千2蚊...唉, ding 得順緊係唔想用啦, 不過我驚自己痛太耐呀, 你地順產有咩心得? 有咩exercise 之前可以做? 我快34w喇, 我都成日行, 日日都有行兩次樓梯, 唔係太多級, 但都叫有行, 同埋都已經幾"粗"下, 唔係下下就住o個d人, 唔知有冇幫助.

洋房

原帖由 MaggieHei 於 09-2-24 17:59 發表
我12月生完, 按金 : $6000
住了3天2夜, 駐院醫生接生, 順產, 沒用無痛. 出院俾多 $22k 多, 即是共 $28-29k

我會在3月尾生BB, 請問妳是否也是搵DR. LEUNG?

如是, 妳覺得她怎樣, 如聯針時手勢?

妳的BB有無照燈或有其他事而另加錢? 因我仍考慮是否 Join package 而煩惱. 可否比D 意見?

Thank you

複式洋房

多謝你地回覆.

住3日2夜已經足夠?? 請問你地個價錢係住3人定6人房?

catpet: $26600出院, 請問你個醫生費幾多錢?

首頁

尾頁

跳至