自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

MaEleven 發表於 17-11-25 16:02

成日螺我唔比我走, 幾個人入黎水我join plan

吾好帶信用咭, 銀包最好得幾十蚊, 冇無錢, 佢地冇你符

男爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

pepemoon 發表於 17-11-27 00:43
仲有,做機做左半邊面,跟住開燈拿塊鏡比你照,你睇下,左邊面同右邊面幾唔同,我通常都會話我睇唔出wor. ...
我都試過有間, 同我做完peeling針清後, 話我塊面滑左好多, 仲叫我摸下..我心諗, 我係屋企做完磨沙peeling塊臉都好滑啦, 晒氣

男爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

pepemoon 發表於 17-11-27 00:52
唉,真係煩到癲,如果話趕時間同埋考慮下先,佢地實會話個plan得今日架炸,下次黎冇架la, 依個係最大既大 ...
我會句句頂到行...佢話做埋今日咋, 下次冇架啦, 我會話: 哦咁唔駛啦, 我都唔係特別想要。如果佢話下次唔係呢個價, 我會話冇所謂呀貴D都唔係問題, 下次再算啦, 總知今日唔會買。

有次我攸緊facial時, 黑衫經理黎sell我, 我不停話做埋個facial先算, 佢就話趕住放工, 幫我開埋張單先啦? 我話: 唔駛啦, 你趕住放工你走先啦, byebye.
佢再講野, 我就不停話: 收工啦你, 唔好為公司賣命啦, 夠鐘就走人啦, byebye, byebye, 之後不停重覆byebye, 最後佢無奈走左

大宅

你估我唔到 發表於 17-11-27 17:59
我會句句頂到行...佢話做埋今日咋, 下次冇架啦, 我會話: 哦咁唔駛啦, 我都唔係特別想要。如果佢話下次唔係 ...

好正wor咁答 有時唔係唔想同佢地買course, 但唔好剛剛比左萬9幾蚊,下次又再立刻sell先得架。

大宅

bmw6828 發表於 17-11-27 17:50
吾好帶信用咭, 銀包最好得幾十蚊, 冇無錢, 佢地冇你符

子爵府

回覆樓主:

我都試過啦,買左10格,去第2次已經sell我加錢轉facial,嗰時細個怕事又唔識,次次焗加錢,最後忍唔住蝕左幾千蚊收場,當做執返身彩

子爵府

cinda72. 發表於 17-11-27 17:06
你講笑乍下話,呢間出晒名黑中黑,
果時美容黑店磅首3甲架喎

你點知真定假顧客

大宅

cinda72. 發表於 17-11-27 17:06
你講笑乍下話,呢間出晒名黑中黑,
果時美容黑店磅首3甲架喎

Really?雪X瘦?點黑?真心想知

大宅

V_VPONG 發表於 17-11-27 21:30
你點知真定假顧客

我是真顧客
只是想知點解黑

子爵府

我試過一次....
我兜口兜面同佢講, {你唔好咁HARD SELL, 盞令我反感我更加唔JOIN....}
之後個SALES 笠晒水......

首頁

尾頁

跳至