親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

大廚勳章

buklaylay 發表於 17-11-30 08:35
果陣時可以電郵去預約咁方便嘅…
尋晚預約埋回程浪漫特快, 想請問JM, 到達新宿除咗買箱根周遊券, 係咪可 ...

我嗰時係一次過電郵去買展望席來回票。。已經預約好我就比定個信用卡佢登記。。。其實就無扣到錢只係預防你甩底就扣錢。。

正常你可以喺新宿攞門票是買埋回程都得。。。甚至去到箱根湯本才買回程也可以。。睇你自己嘅日子是否紅日假期多遊客
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

seaheart88 發表於 17-11-30 08:41
我嗰時係一次過電郵去買展望席來回票。。已經預約好我就比定個信用卡佢登記。。。其實就無扣到錢只係預防 ...

好清晰, 唔該晒你!

我打算喺 KLOOK 買定周遊券, 到時去換車飛…

咁順便買埋回程, 怕年末年始假期前後, 唔知多唔多人…

男爵府

樓主,
你好!
我想問你有無買箱根pass?
知唔知持箱根pass加錢坐浪漫號可唔可以上網book定?

公爵府

回覆 yenyenlau 的帖子

已經喺 KLOOK 買咗周遊券 (pass)

搭浪漫特快要每程加錢……
我喺 e-romancecar 網上買咗去程及回程。

小田急服務中心,或者售票機都可以買到。

男爵府

buklaylay 發表於 17-12-5 23:11

即係在網上都可預訂浪漫號(加錢個隻?)
我怕是訂左全票
咁我咪浪費左個箱根pass

男爵府

buklaylay 發表於 17-12-5 23:11

E romance car 網上可預訂的不是特快?到時加錢?

公爵府

yenyenlau 發表於 17-12-6 19:42
即係在網上都可預訂浪漫號(加錢個隻?)
我怕是訂左全票
咁我咪浪費左個箱根pass

箱根 Pass 只包括乘搭小田急線區間車 (普通車) 往返新宿...

浪漫號特快, 要另外加錢去買票, 890 yen每程

公爵府

yenyenlau 發表於 17-12-6 19:43
E romance car 網上可預訂的不是特快?到時加錢?
eromancecar 官網, 可以預定 / 購買浪漫號列車...

要留意, 預定咗只係 keep 7 定 8 日,
deadline 前你要用 credit card 網上俾錢,

print 埋確認證明, 連同箱根 pass 上車就得!

首頁

尾頁

跳至