跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今朝再去Canteen食早餐,總括而言,西式好過中式,唔錯。我地有coupon,所以有得平,幾底。不過正價都唔貴,最緊要係佢杯咖啡好飲,好過富園,所以之後都應該唔會去富園囉!

呢兩日Canteen好好生意,今朝熱飲杯都洗唔切,後來要轉用紙杯。

大宅

好似會係商場228號鋪開凱施餅店

大宅

我上星期食過canteen, 其實只係美x其下既快餐店,
而價錢較快餐店貴, 食物就一般好食, 果日我覺得d
食物唔夠熱, 同白飯裹有飯蕉, 我反而鍾意富苑,
因為味道唔錯, 夠大碟, 同價錢合理.

禁止訪問

洋房

有冇人覺得大家樂偷工減料左= =?

前日午市食左一個白汁焗海鮮飯, 迷你魷魚仔兩隻 + 蟹柳 X 3 + 不到半掌長O既魚柳, 總之就係好多白汁同雜菜,同之前O既焗飯差咁遠既~

琴晚再去食鐵板餐, 雜扒 - 豬扒都仲OK, 雞扒勁細,腸都係= = 第一次食鐵板餐可以清哂唔飽

大家樂><你仲要同CANTEEN爭客架~唔好迫我~

水晶宮

原帖由 Henrymama 於 09-4-16 09:58 發表

富苑坐得太逼, 一到下午又會好多厠紙係地下

Agree. 覺得富園好污糟, 地下成日濕淋淋.......

水晶宮

原帖由 Karen831 於 09-4-17 07:57 發表
有冇人覺得大家樂偷工減料左= =?

前日午市食左一個白汁焗海鮮飯, 迷你魷魚仔兩隻 + 蟹柳 X 3 + 不到半掌長O既魚柳, 總之就係好多白汁同雜菜,同之前O既焗飯差咁遠既~

琴晚再去食鐵板餐, 雜扒 - 豬扒都仲OK, 雞扒勁 ...

大家樂開返我無去食過.....Canteen既鐵板餐就幾好, 不過我食完都唔係好飽, 可能我大食啦!!

首頁

尾頁

跳至