自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

回覆樓主

啱用其實不論價錢,L’Oréal 有d products 都好好架
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

用戶要求終止服務

Mrs.Chan 發表於 17-12-7 21:48
loreal 邊隻保濕好

我之前用過white perfection,day cream (不過有時夜晚都會用),冬天用,百幾蚊,幾潤
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

用戶要求終止服務

回覆樓主

試下Avene? 唔貴又防敏感

用戶要求終止服務

YAC0601 發表於 17-12-12 09:42
我都係用平嘢,最緊要啱自己!
我都試過買曬成條line之後用到爛面,睇左半年醫生真係得不償失!
...

我之前試過幾年成條line用Chanel, 爛面,以為自己問題,因我自細皮膚不好
用la mer, 買幾樣products 埋單6千幾,冇料到仲比家人將樽幾千銀既cream de la mar 打爛左
試過去Joyce beauty 買香水,送左貴價護膚品sample 比我,pp 專門店賣3千幾一樽,點知一用那sample 禾第二日火燒爛面睇皮膚
總結-真係用L’Oréal 冇咁褸
(不過Clinique 禾又真係用過其實麻麻,或者樓主可以試下Avenue 呢隻唔貴又大路,屈人市有得賣

用戶要求終止服務

cinda72. 發表於 17-12-12 12:14
我就唔多主張護膚品既,不過呢枝我就會回購
試過一次大脾黑左撻,以為污糟,但沖涼洗唔甩,採面時 ...

仙姐呢支cream 妮架?乜叫採大脾

用戶要求終止服務

cinda72. 發表於 17-12-12 15:47
搽,打錯字
呢枝肌底液,好用架,用佢再用面霜就算,如果唔太乾我就只用佢
...

用戶要求終止服務

vvbyy 發表於 17-12-14 22:56
我用完valmont mask 幾次都俾人話皮膚好

請問Valmont 有乜products 好?我一直想試呢個牌子

用戶要求終止服務

aesbee 發表於 17-12-15 13:50
呢d真係好個人,真係只可以參考下
我用Clinique都係敏感,但朋友用就話超好,成set都用佢

請問你用la mer 邊隻product 可以謝暗倉?

用戶要求終止服務

vvbyy 發表於 17-12-15 21:28
renewing pack. 用完好soft

貴嗎?

用戶要求終止服務

vvbyy 發表於 17-12-15 21:32
sogo thankful week 買set 裝,千幾,連small size cream

Sasa 好似有試用裝賣?

用戶要求終止服務

vvbyy 發表於 17-12-15 21:39
有呀,我幾年冇用,—用又俾人讃

等我去買d試用裝試下先

用戶要求終止服務

cinda72. 發表於 17-12-15 23:29
真,呢隻真係掂,用完好滑架

Okok. 一直久仰valmont 大名,試試先

用戶要求終止服務

KitAuYeung 發表於 17-12-16 00:09
我同事以前係LOreal做,佢話有啲product既成份同Lxxcôme 一樣

但Lancôme賣貴巧多

Lancôme 我只用佢既eye remover, 其他䕶膚品我又未冇過,我成日覺得佢好油

用戶要求終止服務

greenpea 發表於 17-12-16 00:39
eye remover 咁得人驚

eye makeup remover 呀話

係喎

用戶要求終止服務

greenpea 發表於 17-12-16 00:43
差少少就變外科手術了....

化屍水

用戶要求終止服務

Ms.Rhino 發表於 17-12-16 01:11
curel 開架防敏好好用

呢隻我用佢防曬,好爽,唔貴,有時屈人巿仲做85折添

用戶要求終止服務

kitty85 發表於 17-12-20 12:16
用Chanel爛面咁嚴重?JM你用邊條line?
會唔會係配合左其他野用所以爛面?
skincare都真係睇人嘅。

當時皮膚係時好時壞,下巴長期敏感 出水(所以我話爛面), 後來知係支洗面出錯了,根本我唔啱用,佢有d product 係ok 的,不過其實又唔係特別幫到手
Chanel 係好耐之前用了,我諗有持續用佢2丶3年時間,當時用佢洗面丶toner丶磨沙丶day night cream丶serum丶mask 咁上下

首頁

尾頁

跳至