親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

話説十一月底去左韓國玩左六日因為上年試過去摘士多啤梨,所以今年再去!因為真係太甜!
因為同行人數比較多,所以我包左架車去玩
路線係咁:1.士多啤梨園 2. 附近食飯 3.南怡島 4. 晨靜樹木園夜燈 5.鷺梁津食海鮮解散
本身因為夜燈8號先開,我包車個日係12月1號,所以本身都打定輸數,報個間包車公司都幫我安排其他
點知出發前幾人,佢地whatsapp我話我地去個日晨靜搞左個夜燈會,問我仲想唔想去!緊係想啦!
但我最重視都係個果園,因為小朋友同父母者好鐘意食士多啤梨!除左摘之外,仲有得試食一大碟同整果醬!
最想讚係導遊,幫我地影左好多相,仲SEND翻俾我
我啲相太個醜,所以唯有POST佢啲相算
哩個果園都幾大,士多啤梨都好多,果園老板話我地係第一個客,因為正式開始應該係12月8號左右
我係咁拜託包車公司幫我搵先去到,真係覺得自己好麻煩

ada0707    發表於 17-12-26 17:07
Cheuk2012    發表於 17-12-8 18:35
wcpcelia    發表於 17-12-8 17:17

珍珠宮

回覆 jasmina1360 的帖子

正 !
我家都好 like 摘士多啤梨, 同係鋪買的好唔同 ...

別墅

回覆 1213 的帖子

哩個果園個啲真係甜過出面好多

珍珠宮

jasmina1360 發表於 17-12-8 15:06
回覆 1213 的帖子

哩個果園個啲真係甜過出面好多
咩名 ? 我黎緊 cny 都去摘 ...

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

水晶宮

jasmina1360 發表於 17-12-8 12:51
話説十一月底去左韓國玩左六日因為上年試過去摘士多啤梨,所以今年再去!因為真係太甜!
因為同行人數比較 ...

我見一日團都六百幾一個,多人真係包車抵

男爵府

luckybaby2011 發表於 17-12-8 18:32
我見一日團都六百幾一個,多人真係包車抵
可以給我包車資料嗎?Thank you!

禁止訪問

男爵府

回覆樓主

我都想要包車和果園資料,謝謝(emoji)

男爵府

回覆樓主

我琴日去左第一團,真係好甜好正

Cheuk2012    發表於 17-12-17 01:18

大宅

樓主請問你是自己去搵士多啤利園定租車公司介紹你去架?睇落好正呀,我初五都會同媽媽去首爾都見到一日團有士多啤利園但得半小時,你自己去都是這樣嗎?

別墅

ttjoett 發表於 17-12-10 13:12
樓主請問你是自己去搵士多啤利園定租車公司介紹你去架?睇落好正呀,我初五都會同媽媽去首爾都見到一日團有 ...
租車公司幫我搵㗎,因為我12月1號包車,所有果園都未正式開放,間公司特登幫我搵㗎!其實半個鐘都差不多,係整果醬時間要長啲,如果兩個人想去都可以報我哩間公司嘅一日團,應該都係去哩個果園

別墅

好似真係幾吸引...粒粒都好靚

子爵府

回覆樓主

請問樓主包車約錢? 係邊度搵包車?

禁止訪問

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

大宅

jasmina1360 發表於 17-12-11 10:48
租車公司幫我搵㗎,因為我12月1號包車,所有果園都未正式開放,間公司特登幫我搵㗎!其實半個鐘都差不多, ...好呀,麻煩你PM資料比我!見你D相連葉都好新鮮咁,好吸引呀,我想搵D一日團係去士多啤利園同埋踏鐵路車,暫時現在見到一間有做

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好吸引

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係幾正喎﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

男爵府

jasmina1360 發表於 17-12-11 10:48
租車公司幫我搵㗎,因為我12月1號包車,所有果園都未正式開放,間公司特登幫我搵㗎!其實半個鐘都差不多, ...
可否PM 包車資料

首頁
12345...6

尾頁

跳至