跳至

首頁

尾頁

複式洋房

55. ecac (2位) (I am also lost my membership no., I shall confirm with you very soon.) (2位)

禁止發言

大宅

其實大家都係成年人嘅mami la!我哋班committee mami有幾多時間,就等如你哋有幾時間啫!每人每人都得24小時,無得呃多d ga!

點解我哋嘅附出,要換嚟mimi362436咁鬧先?!我哋氹酒店、氹一d攪PG嘅中心平俾我哋,or 盡量offer好d嘅嘢俾大家,我哋真係做到人都癲ga!如果真係要玩小圈子活動,駛唔駛咁辛苦ar?!

echo上次攪團購,攪晒全家人、攪足一星期!仲要四維搵sponspor俾大家!

我自己呢2個party,都要一日內香港、九龍、新界去齊車sponspor gift!

傲宏媽呢2個party令大家超開心嘅手作仔,次次都攪佢一星期,晚晚通消!

其他committee mami個個如是!真係麻煩吓大家用心諗一諗,我哋究竟係搵你哋笨,定搵緊自己笨la!唔該 ~

別墅

我係會繼續支持你ga, echo, 有d野大家心照啦....仲有個幾星期就party啦, 仲有你老b(同我nathan) 13號的生日...一定要開開心心....玩過痛快呀...

原帖由 echo_seng 於 09-2-28 23:04 發表
各位已報名的媽媽,mimi362436 (一個 del 的 topic,當中講到我係好似買你地比保險公司一樣,話我有無攪錯,仲話要地方攪活動佢隨時都有,我洗乜同保險公司攪關系,因為佢好熟保險業)認為我係將你地買豬仔比保險公司,比佢地 hard se ...

別墅

我地真係知你地成班committee好辛苦ga...佢只係少到唔少的意見, 大部分媽咪都support你地ga, 有咩野要搵人做亞四搵我啦, 我會盡力幫手ga....開心番啦...林林媽..

原帖由 灝灝B 於 09-2-28 23:35 發表
其實大家都係成年人嘅mami la!我哋班committee mami有幾多時間,就等如你哋有幾時間啫!每人每人都得24小時,無得呃多d ga!

點解我哋嘅附出,要換嚟mimi362436咁鬧先?!我哋氹酒店、氹一d攪PG嘅中心平俾我哋,or 盡量offer好d嘅嘢 ...

禁止訪問

別墅

我都知你哋成班committee好辛苦架!我都好支持你哋架!唔好理嗰個無聊人la!公道自在人心,你哋committee所做的一齊,我哋係會知道的,你哋唔好氣餒,之後的2歲Party、3歲Party等,都係你哋班committee負責籌備架!我一定會支持和參與架!
開心啲la...................笑!

複式洋房

即使我之前從未有參加○8mar媽会聚会,但只要不時看看topic留言,我都感受到各committee的熱誠和冇私付出,為会員服務的精神o我好佩服和感動.

大宅

Waiting list

46.M029 li723 (1位)
47.M120 wendy99ng(1位)
48. M254 zeddy (2位)
49. Agnes34 (2Adults)
50. M256 karrie0525 (2位)
51. M186 hosilai (2位)
52. M061 樂希仔 (2 位)
53. keroro_ct (2位) (我真係唔見咗有會員no. o既e-mail, 可能 save 咗 o係公司!)
54. M217 horriblefai (2位)
55. ecac (2位) (I am also lost my membership no., I shall confirm with you very soon.) (2位)
56. M151 Forever@Friends (2位)

其實真係好簡單既 copy & paste, 都唔明點解仲有人唔照做, 令其他人睇到眼都凸 又要麻煩commitee 重新整理, 大家多多合作啦

Commitee 各員, 唔該哂 & 辛苦你地啦

別墅

53. keroro_ct (2位) (我真係唔見咗有會員no. o既e-mail, 可能 save 咗 o係公司!)
57. M037 GOBY (2)

複式洋房

我只是參加自己有興趣的活動, 應該欣賞搞手背後工作, 如果有MaMa覺得有問題就不要參加了, 如果參加了後覺得有問題下次自然不再去了.
相反如果係mimi362436搞活動, 覺得有興趣我都會參加!!! 大家都是有心人Ma!:)

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Echo_seng,我作為committee之一,我反對你以個人名義將成件事的責任攬哂上身。呢個係我地group decision,係我地committees一致決定搞的,有咩問題係我地成班人一齊負責,唔會有事時就各自飛,剩低你一個人去收拾殘局。

我以chairlady身份,以後唔准你再胡亂將事攬上身,有咩事就大家一齊面對,知道未?

洋房

I would like to just, too!!

A) M188
B) chin####g25
C) 2

Thanks!!

禁止訪問

別墅

57. M037 GOBY (2)
58. M019 星星沙 (2位)

複式洋房

十萬個支持你呀... Echo_seng!!

民房

我都報名 ( 2位 )

bk name : candybn080313
08Mar媽會 ~ 會員編號 : M221

唔該哂!

大宅

死啦!!我真係好想報名但係我真係唔記得個會員編號,可唔可以幫幫我???真係唔好意思!!!

echo, 作為會員,stand by you already!!!

禁止發言

大宅

會員號碼 名稱 人數
1. M163 CMB 2
2. M210 KATIE 2
3. M065 elaine1211 2
4. M093 freelance 2
5. M039 karenpc 2
6.M160 kaliliwong 2
7.M242 精靈女巫 2
8.M089 太太 2
9. M133 tsl0511 2
10. M169 stephanietys 2
11.M241 JChanYK 2
12. M168 ccirishk 2
13. M240 kkrabbit 2
14. M212 cecichow 2
15. M250 shunmama 2
16. M095 Collins_BB 2
17. M174 marinamama 2
18. M049 Yumummy 2
19. M159 kathy_lobb 2
20. M231 mz! 2
21. M127 ikyau 1
22. M192 cleverbb 2
23. M054 sharkcaca 2
24. M248 april080327 2
25. M196 cowHome 2
26. M042 大個媽 1a
27. M097 pat0325 2

28. M136 YINPAK 2
29. M125 ffso 2
30. M140 Baby2288 2
31. M030 Doublefishes 2
32. M247 Kenming 2
33. M090 ah_tal 2
34. M144 world2008 2
35. M223 1008_hk 2
36. M011 Bear @MAMA 2
37. M056 jesschanls 2
38. M088 cg_jeff 2
39. M206 popui 2
40. M047小馳 2
41. M258 Sze hang 2位
42. M178 ling314 2
43. M095 ShiMama 2
44. M087 jessyleung 2
45. M171 SOSOO 2
46. M089 SoSoB 2
47.M029 li723 (1)
48.M120 wendy99ng(1
)
49. M254 zeddy (2
)
50. Agnes34 (2Adults)
51. M256 karrie0525 (2
)
52. M186 hosilai (2
)
53. M061
樂希仔 (2 )
54. M217 horriblefai (2)
55. M151 Forever@Friends (2)
56. M037 GOBY (2)
57. M019
星星沙 (2)
58. M221 candybn080313
(2
)
59. M047 cherrychris (2位)

首頁

尾頁

跳至