跳至

首頁

尾頁

大宅

joey count me in

別墅

confirmed NOV babies:
1. James 06 NOV
2. Lilian 30 NOV
3. Ziv 08 NOV
4. Prudence 29 NOV
5. Cary 29 Nov

6. Ethan 08 Nov

7. Hay Hay 02 Nov

8. Issac 6 Nov

別墅

歲半聚會 -5/31 迪欣湖野餐

Date: 5/31
Time : 2-5pm
Venue: 迪欣湖野餐 (食品自備)
等候: 門口便利店附近的遊樂場仔
相認方法:NOV Babies 請穿白T-shirt 紅Bib or 圍巾

問咗去過的朋友,草地任跑任坐,可以帶波去玩.最好等的地點為門口便利店附近的遊樂場仔,我們等夠5個家庭到了就一起找場地及'set營'我有一個布屋帶去.印D歌詞唱下歌仔.

天氣可能會熱D,不過我今日去咗沙灘,坐樹陰下都OK.如下雨就自動CANCEL.SEE U

9. Michelle 28 Nov

details : http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2094777&page=5&extra=page%3D1#pid33844337

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

別墅

相認方法:NOV Babies 請穿白T-shirt 紅Bib or 圍巾

問咗去過的朋友,草地任跑任坐,可以帶波去玩.最好等的地點為門口便利店附近的遊樂場仔,我們等夠5個家庭到了就一起找場地及'set營'我有一個布屋和彩虹傘帶去玩.印D歌詞唱下歌仔.

天氣可能會熱D,不過我今日去咗沙灘,坐樹陰下都OK.如下雨就自動CANCEL.SEE U

10. Jamie 05 Nov

11. Chin Lam 09 Nov

12. Defoe 14 Nov

13. 寶寶 16 NOV

複式洋房

原帖由 marjoe 於 09-5-14 11:13 發表

問咗去過的朋友,草地任跑任坐,可以帶波去玩.最好等的地點為門口便利店附 ...

我都想去啊,我家都有帳蓬仔,經常帶去海灘玩,家下我賣呢樣野的,哈~

複式洋房

果日唔系去大棠荔枝園咩?
點解改左?

大宅

Thank you for your coordination.

補充: 停車場好似得20-25個位, 個日係sunday, 唔知會唔會多人....大家可能要預番d時間

問咗去過的朋友,草地任跑任坐,可以帶波去玩.最好等的地點為門口便利店附 ...

大宅

唔好意思,我之前都報左名,但見唔到我地?

麻煩你可以加番我地嗎?我地會4A1B

BB:寶寶 16 NOV

到時我會帶沙灘波同泡泡機一齊玩

謝謝!

別墅

Please come to join us! but the venue is changed to 迪欣湖, ok?

原帖由 cattylui 於 09-5-16 19:34 發表
唔好意思,我之前都報左名,但見唔到我地?

麻煩你可以加番我地嗎?我地會4A1B

BB:寶寶 16 NOV

到時我會帶沙灘波同泡泡機一齊玩

謝謝! ...

別墅

thanks for info.

for no car family, highly recommend to take airport bus to tsing ma bridge toll plaza, then change to R8 which can reach 迪欣湖 directly.

or disneyland MTR has free shuttle bus to 迪欣湖

原帖由 珊珊媽媽 於 09-5-15 11:57 發表
Thank you for your coordination.

補充: 停車場好似得20-25個位, 個日係sunday, 唔知會唔會多人....大家可能要預番d時間

別墅

venue change to 迪欣湖, no fee, are you ok?

what is yr bb name and birthday?

happy can see more NOV babies that date!

原帖由 mansisi 於 09-5-14 23:51 發表
果日唔系去大棠荔枝園咩?
點解改左?

別墅

我都想參加呀, 可唔可以加埋我2A1B.....
我個女係0712BB~

別墅

macyen

如果欠小小都啱玩.開心咪得羅! 不過你要知道呢個係11月B's party!好有意義!

原帖由 macyen 於 09-5-17 18:09 發表
我都想參加呀, 可唔可以加埋我2A1B.....
我個女係0712BB~

大宅

OK
原帖由 marjoe 於 09-5-17 02:04 發表
Please come to join us! but the venue is changed to 迪欣湖, ok?

複式洋房

迪欣湖沒有車位,要泊迪士尼停車場然後坐免費巴士過去迪欣湖,要全日計上次泊好似是HK$120.--。

別墅

sorry I have no idea about car park, I take MTR and bus.

問咗去過的朋友,草地任跑任坐,可以帶波去玩.最好等的地點為門口便利店附近的遊樂場仔,我們等夠5個家庭到了就一起找場地及'set營'我有一個布屋和彩虹傘帶去玩.印D歌詞唱下歌仔.

10. Jamie 05 Nov

11. Chin Lam 09 Nov

12. Defoe 14 Nov

13. 寶寶 16 NOV

原帖由 方圓 於 09-5-18 23:39 發表
迪欣湖沒有車位,要泊迪士尼停車場然後坐免費巴士過去迪欣湖,要全日計上次泊好似是HK$120.--。

大宅

因為朋友最近去過, 佢話係7仔隔離泊低架車
行過去就係大草地
個carpark belong to 廸欣湖咁話
可能廸欣湖太大...

補充:
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7008091000178

廸欣湖有停車場
如果無記錯, $25/hr
喺廸欣湖 7-11 買飛,離開時交俾停車場管理員就得。
以上資料係一年前,唔知E家有無變。

原帖由 方圓 於 09-5-18 23:39 發表

珍珠宮

Marjoe,真係很對不起!!!我誤會了,以為是去"大棠荔枝園"。所以我報錯了名!!!
Sorry!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

大宅

我比較少在0711月媽媽會發言,又未曾參加過之前搞的活動,唔知大家是否介紹我參加呢?我去過迪欣湖,非常適合小朋友玩.所以想和其他囡囡的同月出世的小朋友玩.
開心寶寶祉翹仔[/url]

首頁

尾頁

跳至