潮流時尚

跳至

首頁
12345...21

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

大宅

個隻唔係啦, 只係日本原料東南亞組裝咋

仲未有資料, 我諗要等聽日啦

原帖由 小楷 於 09-3-6 17:44 發表

made in japan as well??

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

我都想知,可唔可以pm嘛價錢俾我呀!!多謝!
原帖由 HaRo2 於 09-3-6 14:59 發表
呢隻我仲搵緊....原來好似冇水貨, 仲等緊人覆我呀..

大宅

原帖由 ayaya86 於 09-3-7 19:54 發表
我仲未收到你seiko price既pm啊

sorry ar, 我今日比較忙, 岩岩先online

個隻冇貨丫, 所以我追左成日都覆唔到我幾錢
我諗要訂貨問清楚點樣先....

大宅

我只係八到呢隻千華廣告款非常hot
行限定最平賣比街客最多8折...

禁止訪問

大宅

玫瑰金個隻代理行都冇哂貨啦, 就算落訂都唔知幾時有貨
只係話有先通知我, 幾錢比到我都唔敢同我講...

我問緊佢地其他普通色又幾錢 (公價$2180個d), 聽日先覆我

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

個隻係特別版黑鋼仲要係限量
應該會比千華個隻特別版仲難搵
普通版白鋼會易D
而家問過呢D特別版之後先發覺
原來好多貨都比時間狼一早攞哂慢慢賣

原帖由 ayaya86 於 09-3-9 16:10 發表
我細佬說中意你之前提既dianel seiko 幫我check下幾錢

大宅

千華玫瑰金個隻搵到有貨啦
ayaya86, 小楷, EW 你地 check pm 啦

大宅

而家暫時搵到呢隻黑鋼
睇下你細佬鍾唔鍾意
價錢請check pm

原帖由 ayaya86 於 09-3-9 16:10 發表
我細佬說中意你之前提既dianel seiko 幫我check下幾錢

禁止訪問

珍珠宮

原帖由 HaRo2 於 09-3-5 22:01 發表
有呀, Casio, Seiko, Citizen, agnes b都可以幫你呀

不過 Casio 好麻煩, 行貨都會係日日唔同價, 今日問聽日可能加左或減左, 因為全部都係抄貨, 搞到好似買股票咁

...

近排都想買新錶,
可唔可以介紹下款式俾我?
想搵有石 (水晶、鑽石都OK)
錶面唔太大 (我手幼,手腕圍得13cm)
要銀色鋼帶,價錢,最好唔好over $6,000
thanks a lot

禁止訪問

大宅

想搵有石, 錶面唔好太大, 有D難度
想話toywatch, 但好大錶面
seiko 有隻48鑽石既 premier
但唔知你鍾唔鍾意

其他DKNY, GUESS既牌子我唔係咁熟
要出去睇下有邊款岩先...

原帖由 NoName 於 09-3-10 22:38 發表
近排都想買新錶,
可唔可以介紹下款式俾我?
想搵有石 (水晶、鑽石都OK)
錶面唔太大 (我手幼,手腕圍得13cm)
要銀色鋼帶,價錢,最好唔好over $6,000
thanks a lot ...

大宅

原帖由 小楷 於 09-3-11 12:59 發表
HaRo2,

唔好意思, 係咪行貨都一定唔係 made in japan 架?

如是, 你之前 post 果隻 agnes b 有無皮帶? 幾錢呢?

唔一定, 只係千華彥袓個款系列唔係MIJ
不過行代理MIJ個d系列多數都係貴野($xx,xxx)

agnes b 果隻皮帶款我要問下有冇先..

禁止訪問

大宅

To NoName:

Citizen fb1096-51b 鑽石光動能
http://citizen.com.hk/?content=87&pstructure=001001&&prod_id=976

DKNY ny4439 $1750
http://store.pchome.com.tw/ewatch/M03339472.htm

D&G dw0067 $3500
http://www.rakuten.co.jp/web-supreme/670204/698797/

D&G dw0076 $2800
http://page19.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/x69063466

Guess 85504l1 $1190
http://www.goldsmiths.co.uk/product.asp?cid=&pid=429

首頁
12345...21

尾頁

跳至