跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔知有無人開始用門欄? 邊個款好D?

想問如果屋企淨係得工人同BB ,如果用門欄,如工人要做野, 係咪照放BB在廳等佢自己玩, 工人照去廚房或廁所工作呢? 危險嗎?

伯爵府

你既門欄係諗住只欄住廚房門/廁所門咁? 定係會向廳度圍一個安全範圍比bb 玩?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 chanhiushan 於 09-3-5 12:31 發表
唔知有無人開始用門欄? 邊個款好D?

想問如果屋企淨係得工人同BB ,如果用門欄,如工人要做野, 係咪照放BB在廳等佢自己玩, 工人照去廚房或廁所工作呢? 危險嗎? ...

自己玩, 緊係危險...

如果冇人睇住, 建議妳買張高啲嘅網牀啦!

男爵府

Dear CLK-MB,

我諗住個門欄用黎阻止BB 入廚房及廁所!當 BB 在廳玩既時間, 工人咪可做野囉!

不過, 如淨得BB一個在廳玩係危險, 咁我買黎都無用啦,只好等 BB 訓覺先淮工人做野!

原帖由 CLK-MB 於 09-3-5 13:09 發表
你既門欄係諗住只欄住廚房門/廁所門咁? 定係會向廳度圍一個安全範圍比bb 玩?

伯爵府

原帖由 chanhiushan 於 09-3-6 10:37 發表

我諗住個門欄用黎阻止BB 入廚房及廁所!當 BB 在廳玩既時間, 工人咪可做野囉!

不過, 如淨得BB一個在廳玩係危險, 咁我買黎都無用啦,只好等 BB 訓覺先淮工人做野!

...

唔係唔得..但你個廳要咩危險品都無..又要小心佢跌親, 會撞到野囉..
又或者係你買果d 遊戲欄..咁圍一個範圍比bb 係入面玩...我諗...工人姐姐行開一陣去做下野都得既...

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

網牀安全好多~~

別墅

原帖由 chanhiushan 於 09-3-6 10:37 發表

...

如果你個 BB 開始識行就要用欄阻止入廚房 or 廁所啦。我個BB已用緊。

大宅

...

我比BB係網床裡面玩,工人就可以做野,BB會安全,同埋廚房同廁所門我長期閉門,佢地唔會入到去, 要由細都大要教佢地唔準入廚房, 咁佢地會知道唔入架, 以前我大仔一入廚房我就打, 所以而家唔入架

首頁

尾頁

跳至