自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

BK Milk勳章

【短暫生命】幼稚園校監稱:有早知無乞兒 家長斥涼薄揭早有異樣

https://www.hk01.com/article/151042

男爵府

回覆樓主

寶石宮

2023年兔年勳章

chingching9234 發表於 18-1-19 09:26
【短暫生命】幼稚園校監稱:有早知無乞兒 家長斥涼薄揭早有異樣

https://www.hk01.com/article/151042

校長又咁 校監都係咁

子爵府

禁止訪問

男爵府

fungfungsiubb 發表於 18-1-19 09:37

教育界唔啱佢

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不知所謂

別墅

俾著我會即刻搵學校, 搵到即轉校

侯爵府

回覆樓主

依家件事發展成咁,身為校長仲咁講野,良心過得去嗎?
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

2018復活節勳章

chingching9234 發表於 18-1-19 09:26

我一定會轉校,我真心估唔到,一間幼稚園,由上到下都可以咁衰。 點解唔行多一步? 點解到今時今日都仲講呢啲說話?

其實K3突然退學話自己教,諗都覺得有問題喇,正常會有人咁做咩? 點解唔行多步了解下。

臨臨好慘,生前到底有冇人去關心佢? 連身邊最親嘅人都可以虐待佢,返到學校,原來連老師校長明知道有事都唔主動幫手,到底係佢心目中有冇人信得過

別墅

BK Milk勳章

回覆樓主:

作為辦學團體。。。仲仲要係咁大個教會。。。點可以講野咁唔負責任。。。我小朋友唔係讀呢間學校。。。但事情發展到咁。。。我心都好痛。。。學校一早知。。。點解唔去了解同阻止件事。。。

首頁

尾頁

跳至